Čo hovoríte na túto zostavu ;D
http://www.pretaktovani.cz/text/maxses.asp
Mýslím, že by sa z toho dalo dostať oveľa viac, ale ako hovorí autor článku mal ten komp iba na chvíľu požičaný.
Printable View
Čo hovoríte na túto zostavu ;D
http://www.pretaktovani.cz/text/maxses.asp
Mýslím, že by sa z toho dalo dostať oveľa viac, ale ako hovorí autor článku mal ten komp iba na chvíľu požičaný.
jj cool sestava, ale cervenyho Herculese jsme fakt jeste nevidel ;D A XP SP2 snad taky ne, ale byla to home edition a tam mozna SP2 je.
tu sestavičku bych bral hnedka :wink:
Hezké,konečně můžu porovnat s tou svojí sestavou :) a co tak koukám,tak jsem tak 5-10 procent rychlejší v 3D Mark 2001 SE :) Kdyby tam ovšem dal poslední catalysty,tak by měl skóre pod 15000 bodů,ale jinak fakt pěkné,až na tu cenu za ten procesor (jasně můj procák stojí více,ale já ho měl za 8500,-)
Keby sa zdvihlo fsb a trochu pretaktoval procesor už by to bolo krajšie a skore by bolo cez 16000. A ta grafika by sa dala tiež ešte viac pretaktovať.
Ja bych na tech 16000 zas tak neveril, ten 3DM dava body jak si chce, je mozny ze by je dal, ale je dost mozny ze taky ne ;D BTW. kolik si dal Marku na Default v 3DM01 s OC grafikou?
BTW2: Muj procak stal 5000 8) Doufam, ze s lepsima ramkama pojede jeste vys a vys s co nejnizsim Vcore, ale doufam ze to zvladne deska, i kdyz na to ma predpoklad ;D
2Marek: Proc nejedes CPU uz na 3.1GHz? To ta deska je fakt tak spatna, nebo to je nakonec CPUckem?
Fila: to máš pravdu, že 3DMark hází body jak chce. Uplně dva stejný kompy a u každýho to hodilo jinej výsledek cca 500b. Všechno bylo ze stejný serie. On Hercules má červenou barvu??? Tak to by se mi hodil do kompu :)
Pekna sestava, ale ten SP2 k Win XP se mi nezdá - ten urcite jeste neni.
SP2 na WinXP?
carrot: ještě jsem ho neobjevil.
to tam autor určitě napsal, jelikož viděl v Přidat/Odebrat programy nějaký hotfixy a zatim bylo napsáno -> (SP2)
pokud máte zapnuté aktualizace, máte je tam taky :o
jo to SP2 je nejaky divny :o
Nejedu,protože to akorát více hřeje a rozdíl v rychlosti je minimální.Citace:
Původně odeslal Fila
"Crossair 512MB DDR PC3200 ECC CAS-2"
toto nejak neznam ...