Ake ovladče použiť na kartu R9600pro aby mala co najlepsi výkon a dobre oc vlastnosti??
Možno tu ten thread bol ale skusal som hladať a nic alebo mi dajte odkaz na thread ak taky uz je locknite to??? dakujem za kazdu radu
Printable View
Ake ovladče použiť na kartu R9600pro aby mala co najlepsi výkon a dobre oc vlastnosti??
Možno tu ten thread bol ale skusal som hladať a nic alebo mi dajte odkaz na thread ak taky uz je locknite to??? dakujem za kazdu radu
To by si mal dat do ovladacov.
Ja pouzivam omegy, max. spokojnost.
Edit by sisi: moved.
Taky sem si nedávno pořídil R9600PRO.
Zkoušel sem Catalysty 4.9 - celkem ok.
Teď jedu na nejnovějších omegách a zatim taky dobrý.
Dostal sem se na 500/680.
Jen mi neni jasný na co je FW. Při instalaci Omeg mi to doporučilo vypnout, což sem udělal.
FW jsou Fast Writes - někdy je nutné je z důvodu kompatibility vypnout, obecně by měly zvednout výkon. Prostě pokud nějaká aplikace (gameska) padá, je na čase FW vypnout...
U R 9600 jsem měl vypnutý FW a AGP 4x, u nového Radeonu FW mám stále vyplé , ale AGP už bez problémů 8x.Jinak Omegy jsou super.
...mozno by niekto mohol skusit aj dalsie modnute drivery -> ForSage v4.9 (2000/XP)
http://www.mvktech.net/index.php?opt...&filecatid=418
Tak tyhle ovladače vidim poprvně. Hned si o nich du něco zjistit.Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
...njn aj ja som sa o nich dneska dozvedel :wink:Citace:
Původně odeslal kecinzer
Tak sem je sosnul, nainstaloval a nic moc, nemaj ani další rozlišení. Sou to jen mírně předělaný catalysty, ale opravdu mírně.
Ovšem podle testů na rage3d.de sou dobrý na 3D Mark 03.