-
Win 98SE xWIN XP
Chao...Tak vas poprosit o radu.Mam nainstalovany na svym Athlonku 1600XPecku uz dyl nez pul roku XPecka.Jedou v pohode.Ale premejslim,ze je vyhodim a hodim tam stary dobry 98SE.Nez jsem XPecka mel,tak se mi zdalo,ze vykon celyho pocitace byl vetsi.Mam se na to vykaslat nebo je tam dat?Piste,prosim,jen vy,kteri mate zkusenosti a ne ti,kteri mi tady napisete,ze je to vsechno na pípu...Dik MOC.Mam 256 RAMEK
-
Porid 512MB a budes mit po problemu. 256 je na XP-cka malo, nove gamesy s tim hrozne hrabou na disk. Mel jsem dlouho dual-boot XP na praci a 98 na gamesy, ale od te doby co mam 512 uz do win98 chodim jenom kdyz potrebuju otestovat kompatibilitu svych vytvoru (zivim se programovanim).
-
Rozhodne se k SE uz nikdy nevracej ;D XP jsou good, kdyztak muzes zkusit W2kSP3, ty v nejblizsi dobe nainstaluju, ale prej sou dost dobry, ale moc rozdil ve vykonu od XP asi nepoznas.
-
je jasne ze XPcka i WIN2K budou pomalejsi nez 98 vzdyt to jede na jinem jadru,taky jsem kdysi resil problem 98,W2K or XP a WIN2KSP3
bylo nejlepsi reseni XPcka oproti W2K ve sve podstate nic noveho neprinasi krom vzhledu,a dalsich ptakovin kolem a dost der na ktery pokud jsi na netu by jsi mel pouzit SP1 a ten je hroznej...kdesto W2K maj uz SP3 a starsi vzhed,a nejsou tak narocny na HW a stabilita stejna jak v XP(XPcka jsou jen prevleceny W2K)....ale o tom se uz napaslo vic nez dost staci prolest forum