Dnes mi došel muj novej CPU /box/ :lol: a na pasivu od chaldiče v místě kde jsem vždycky nanášel teplovodivou pastu je jakási hmota už od Intelu, znamená to tedy že už se nemusí nic nanášet??? nebo stačí jen na CPU?? ???
Printable View
Dnes mi došel muj novej CPU /box/ :lol: a na pasivu od chaldiče v místě kde jsem vždycky nanášel teplovodivou pastu je jakási hmota už od Intelu, znamená to tedy že už se nemusí nic nanášet??? nebo stačí jen na CPU?? ???
nikdy never tomu co je tam nalepenyho, tohle je nejaka podivna hmota oddelej to jde to postranach spatne a napatlej to pastou...
Presne tak, taky sem tu cernou "hmotu" hned sundal a nahradil stribrnou teplovodivou pastou.
Nuže dobrá přesvědčili jste mě proč to tam ale teda davaj když je to naprd ???Citace:
Původně odeslal LM
Pro lidi co tomu nerozuměj a/nebo nemaj doma teplopastu, ta intel shit taky trochu pomáháCitace:
Nuže dobrá přesvědčili jste mě proč to tam ale teda davaj když je to naprd ???
myslis to cerny na spodku pasivniho chladice? jestli jo tak to odlep klidne a hod tam pastu, ale beha to i s tim a niz by to nejak topiloCitace:
Původně odeslal susman
Ja som to nechal tak ako to bolo - nechcelo sa mi s tym babrat ;D
abych rekl pravdu ja taky. Oni ani v manualu pro to tam nesundavali ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Rainbow
Teplotu mam 43 stupnu.
jo je to kvuli hur informovanzm lidem
jednou se me ptal jeden kamos proc mu to furt pada kdyz athlona XP 1800+ da na standartni frekvenci (fsb 133) a kdzy je na 100 fsb tak mu to beha v pohode... a pak jsem se zeptal jakz ma chladic a rekl ze nevi a pak jsem se zeptal jestli ma podtim pastu a rekl te tam nic nedal a hlavne nic tam predtim NEBYLO - zadna teplovodiva poduska ... a pak se clovek jenom nestaci divit... prej to "staci"
Ja tam mam nejaku bielu pastu.A nie ciernu ako vy.Bezi mi to v pohode C950MHz v kľude na 32 a pri zatazeni zatial som nameral 42 stupnov ;D
Pepko: Máš tam bílou as proto, protože se tady všichni bavili o Tualatinech a ty máš ještě starej celer.
Na Coppermine bola biela pasta. Mne sa po nejakom case pouzivania roztiekla po celom CPU :lol: tak som ju musel dat dole a naradit novou.
Otazka pre vsetkych: Kto ma na Coppermine cierny chladic? Ja som mal cierny (vlastne este ho mam na stole) a vraj vacsinou su strieborne.
Jj, som na ten Rainbowov cierny eloxovany box kukal jak puk, ked som ho videl :o ;D