Mám zatím VideoMach 3.1.2 ale je jen na 15 dní. Potřebuju free jednoduchý program, který z obrázků *.bmp vytvoří video *.avi. Nahrávám z CSka dema :roll:
Printable View
Mám zatím VideoMach 3.1.2 ale je jen na 15 dní. Potřebuju free jednoduchý program, který z obrázků *.bmp vytvoří video *.avi. Nahrávám z CSka dema :roll:
co treba pouzit fraps 2.0 ? :roll: :o ten nahrava rovnou do avi ... chce to lepsi komp aby to bezelo aspon na 50fps
btw cim ukladas ty bmpcka?
zagoogli a vyhledej
pjBmp2Avi.exe
Fraps je strašně brutální! V CSku nahraju demo. To je v poho s minimálními nároky, takže hra běží furt naplno. No a pak pustím demo příkazem playdemo a po načtení příkazem startmovie (název dema) (počet fps) to začne ukládat bmpčka (26sekund cca 650 fotek o velikosti 850MB) Video pak má kolem 50MB ale super kvalita a dá se trohcu stáhnout s rapidním poklesem velikosti. To fraps neumí.
Edit:
2Hynchenzo: To bude ono. thx
JPGVideo (neplest s JPGAvi), http://www.ndrw.co.uk. Tip-trik spolu s ukazkou vystupu najdete v Computeru 17/04.
no kuli slabymu pocitaci mam taky problemy s nahravanim videa ... tak zkusim tys bmpcka ... btw jaky fps tam vetsinou davas ?
25 - 30Citace:
Původně odeslal basik
kvuli plynulosti.
Děkuji všem.
fps třeba 22 jako jsou filmy, ale přece jen natáčí se 3D akce a občas docela maso, takže bych se nebál 30 a výš.
ahojky nevím kam napsat tak snad mě nevypískáte..:Potřebuji poradit jakej je program,popříp.jak na to..potřebuji z videa udělat fotky..dík
Nejlepsi vysledek dostanes asi z photoacute - umi zpracovat vic fotek nebo framu z videa do jednoho, kvalitnejsiho obrazku. Jednotlive framy umi ulozit tusim ffdshow.
ahojky potrebovala bych trochu pomoct...chtela bych z fotek udelat video ale nevim jakej program si stahnout..pomuzete mi??