Nevíte někdo, jestli se nějak dají přidat další rozlišení třeba do CATALYST driverů?
Jedná se mi hlavně o 1400x1050. Toto rozlišení se dá s DNA nebo OMEGA driverama normálně nastavit. Já bych ho chtěl ale v oreg. ovladačích.
Printable View
Nevíte někdo, jestli se nějak dají přidat další rozlišení třeba do CATALYST driverů?
Jedná se mi hlavně o 1400x1050. Toto rozlišení se dá s DNA nebo OMEGA driverama normálně nastavit. Já bych ho chtěl ale v oreg. ovladačích.
IMHO to nieje vec ovládačov GK ale je to dané ovládačmi monitora. (Catalyst ti ponúkne tie rozlíšenia, ktoré sú definované v ovládači monitora)
:idea: Vyber si vhodný ovládač monitora, alebo si uprav ten, čo máš...
A jak je možný, že když tam hodim DNA nebo OMEGA, ovladač na monitor neměnim, tak mi tam ty rozlišení přibudou?Citace:
Původně odeslal PeterM
De mi hlavně o to, že mam teď dočasně GeForce FX a na tý mi to tam nejde.
V čem můžu ovladač na monitor upravit? Musim růčo?
DNA alebo OMEGA majú zrejme svoju vlastnú tabuľku rozlíšení.Citace:
Původně odeslal kecinzer
Tabuľku rozlíšení monitora môžeš upraviť (vyrobiť ??? ) v programoch ako PowerStrip, RefreshForce a podobne (ja som to nerobil, takže bez záruky :oops: )
:idea: Možno jednoduchšie bude vybrať vo Windows nejaký "generic" monitor, ktorý má aj to tvoje obľúbené rozlíšenie...
Obávám se, že tímto způsobem to nepůjde :roll:
Keď si vo win vypneš funkciu skrytia nepodporovaných rozlíšení, nejde ti to aj tak?
Keď som mal FXku tak som si tam mohol v jednej položke nastaviť aj divoke rozlišenia za hranice mojho monitoru...aj sa zobrazili, ale nie korektne samozrejme :)
Rozliseni jdou zapnout...vlastnosti obrazovky, Nastaveni, Upresnit...vypnout "skryt rezimy...", ale jinak to jde nastavit třeba PowerStripem.
Asi ste mě nepochipili dobře.
Tohle rozlišení muj monitor v klidu zvládá. To znamená, že když vypnu skrýt režimy ... tak se mi tam akorát přidej rozlišení nad 1600x1200, ale to který chci pořád ne.
V powerstripu sem to nějak nenašel, tak nevim.
Asi tam budu muset dát DNA nebo Omegy :roll:
Da sa to spravit hrabanim sa v .inf suboroch driverov, pripadne vo windows registroch... ale naco sa namahat, ked v tych alternativnych driver setoch to uz mas spravene.
No třeba na 3D Marky sou Catalysty lepší než DNA nebo Omega ne?Citace:
Původně odeslal sisi
Ani by som nepovedal... vacsinou je to skor naopak. A kto uz len hrava 3DMark, ze...
Jestli te to opravdu zajima i u NVIDIE, tak jsem dnes narazil na tohle, imho uz to jednodussi byt nemuze.
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=32673
Mensi ukazka:
http://www.nvnews.net/images/news/200407/custom_1.png
http://www.nvnews.net/images/news/200407/custom_2.png
Masster:
Díky, už mám Radeonka a hodil sem tam omegy. Je po problému.
Díky všem.
Vytvořil jsem si vlastní rozlišení 1024x820 kvůli 17" LCD panelu a poměru stran 5:4. Grafika se normálně přepnula do rozlišení mnou vytvořeného, ale monitor mi obraz nepřepočítal, ale udělal "výřez". Takže mám rozlišení 1024x820 a z toho stejně vidím 1024x768. Horních 32 řádků není vidět, ale ikonu tam třeba schovat lze.
Dá se s tím něco dělat?
Jedná se o mojí grafiku a drivery 71.xx
tebe sa na LCD zda 1280x1024 skreslene alebo zdeformovane?
Podla mna je to jedno, aky to ma pomer, ale dolezite je, aby kruh bol kruhom, nie elipsou...
Okrem toho, to tvoje new rozlisenie bude pekne hnuste na pracu wo win... mazle...
Ne 1280x1024, ale 1024x768. To přepočítání přežiju. Ale pokud na monitor s poměrem stran 5:3 dáš 1024x768, máš z kruhu elipsu.
Na rozlišení 1280x1024 se mi zdá vše už titěrné.
tak si radsej zvacsi ikony, pismo... tak som to robil "starsim" kolegynam v robote, tiez sa im fse zdalo male...