lidi nevite, cim by mohlo bejt ze mi blika pri hrach monitor? dela to asi tak 2 dny konkretne pri hrach CS a DOOM3 a pls jakej je program v ktrerym si nastavim napr pro 640*480 85 hz frekvency? dik
Printable View
lidi nevite, cim by mohlo bejt ze mi blika pri hrach monitor? dela to asi tak 2 dny konkretne pri hrach CS a DOOM3 a pls jakej je program v ktrerym si nastavim napr pro 640*480 85 hz frekvency? dik
Co znamena "blika"? Popis to dako presnejsie... Co sa tyka nastavovania toho refreshu - FAQ si cital? Asi nie, ze...
to se blbe vysvetluje proste z toho bolej oci... je to jako kdyz je platno a trochu se hejbe tak priblizne tak to vypada...
No, pravdepodobne tam mas nizky refresh rate... zrejme len 60Hz. Takze ako som uz hovoril, treba si pozriet FAQ.
Určitě tam máš jen 60Hz jak psal sisi.
Takže program na nastavení refreshe (RefreshForce apod.) viz. FAQ. :wink:
ne nemam mam tam 85 aspon ve windowsech ve hrach to nevim kde nastavim...
Co mas nastavene vo windows je absolutne irelevantne, ked sa stazujes, ze to pozorujes len pri fullscreen 3d hrach... neviem preco to sem pleties. A opakujem to uz tretikrat - pozri sa konecne do FAQ, skus odporucane postupy & programy. :roll:
ve FAQ jsem nic nenasel.... ale ten program tedko sosam a jenom ve hrach to videt neni dela to i kdyz mam ten zakladni sporic XP (cerny pozadi a logo jezdi...)
Neviem ktory screensaver mas presne na mysli, ale niektore vyuzivaju hardwarovu 3d akceleraciu... teda sa moze opat jednat o fullscreen 3d aplikaciu. A ak si nic vo FAQu nenasiel, tak to uz Ti potom naozaj neviem pomoct...
No skusim ti odpovedat. Kedze pises, ze nevies zistit aky mas refres pri hrach, tak mas asi stary monitor, lebo nove monitory ti na osd ukazu hocikedy refres. A potom predpokladam, ze nemas DDC monitor. Ak mas XPcka, tak staci v ATI control panely v polozke displays vypnut DDC monitor.
Zatim pro me nejlepsi metoda je RefreshLock a zbytek ve FAQu. nevim proc se to musi nekterym lidem opakovat nejmene 3krat nez pochopi kam se je nekdo snazi nasmerovat..