otázka jasná. jde mi o to že když odjedu a nechám zaplej komp třeba se stahováním tak jak dlouho by teoreticky mohl jet??? Nebo kolik Vám jel nejdéle???(jde mi hlavně o WIN XP PRO)
Printable View
otázka jasná. jde mi o to že když odjedu a nechám zaplej komp třeba se stahováním tak jak dlouho by teoreticky mohl jet??? Nebo kolik Vám jel nejdéle???(jde mi hlavně o WIN XP PRO)
No záleží jak o ně staráš:-) Pokud máš na 100% spolehlivej hardware tak teoteticky nekonečně, ale realně to záleží kolik tam běží programu a jak hodně jsou ty wokna "zaneřáděný". Přesně ti to neřekne nikdo, zkus a uvidíš ;D .
No ja Win pouze uspavam coz je stejne jako kdyby pracovaly. Tedy denne mam zaple PC tak 8h a Win mi vydrzi v pohode tyden, potom to spis potrebuji restartovat (instalace programu apod.) Takze na stahovani by ti to melo BOHATE stacit, tedy doufam ze nebudes stahovat tyden ;D :lol:
Nemel by tento thread byt v sekci Ostatni operacni systemy :!:
Pokračujeme tu: :arrow: http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=63331 :idea:
No prubnu to schálně jak to dlouho pojede :-) Ale dávejte sem jaké máte zkušenosti :wink:
Na WinXP mám rekord bez vypnutí, ale s každodením sleep režimem ,rovné dva týdny.
Na Win9x toto nějak nešlo, po cca 3 dnech bylo nutno restartovat...
mj, myslím kuldo, že s tím vytížením co ten computer dělá si nedělej starosti. šupni tam ještě upsku a pak bude nejslabší a nejkritičtěší místo pro nepřerušený download ten router popř jiný vnější vliv. A dýl než týden ty mimo nebudeš. (kdyby týden že? :-) jeden den je moc lol)
Já mam puštěný komp s XP widlema sp1 bez restartu už měsíc.
DOPLNĚNO: Win2ksrv běžel 4 měsíce, pak restart kvůli záplatám.
Win9x,ME vydrzely myslim neco kolem 1 mesice - pak pretekla promenna v ktere byla ulozena doba od spusteni Windows a to byl konec.
WinNT/2000/XP by meli teoreticky bezet bez restartu neomezene.
To bol nejaky bug, ktory je uz opraveny.Citace:
Původně odeslal Caleb
http://www.uptime-project.net/page.php?page=toplist
komp v praci w2k cca 3mesice (naistalovano a uz nevypnuto, nerestartovano) pak sem se v nich vrtal a schodil je :)
DOPLNENI: Pokud myslis 64bitové procesory tak skoro ano ;DCitace:
Původně odeslal Caleb
S uspávánim asi tyden, pak někdo přišel s diskem, nebo sem něco instalil a musel restartovat.
mne w2k vo worku vyse 3 mesiace a to je tam ftp server, emule klient a normalne na tom este robim vsetko co treba
Od té doby, co mám P4, tak mám PC puštěné pořád. Teda krom toho, když nainstaluju program, který vyžaduje restart, nebo jak tu bylo řečeno přidám nějakej disk, apod. Mám na tom stále puštěný rádio.
Tím nechci říct nic proti AMD. Jen jsem to s AMD prostě nedělal a pravidelně ho v noci vypínal :-)
Max. mi běžel bez restartu 11 dní a po restartu žádný problém. :D
mě WinXP Pro jel nejdéle bez restartu 80h, poté jsem musel pc vypnout kvůli bouřce.
Asi 2 tejdny, pak ti parchanti vypli proud na vic, nez stacila UPS
W2k prof mi vydrzal 19dni a nejake drobne. Robim na nom takmer cely cas co nespim a nie som v robote (tak 5-16hod denne).
W2k server isiel takmer 53dni, potom restart kvoli nutnej rekonfiguracii (AD, exc, zaplaty).
Ja dneska budu restartovat jeden w2k server, 83 dni up.
na greencube rekord uptime wxp pro sp1 asi mesic a tyden.