Setkal jste se s tím někdo??
Přijdu do práce a startuje to dlouho, nefunguje přidávání uživatele apod. :(
Když si založím nové číslo, tak to všechno funguje v pohodě. What the fuck is this???
Printable View
Setkal jste se s tím někdo??
Přijdu do práce a startuje to dlouho, nefunguje přidávání uživatele apod. :(
Když si založím nové číslo, tak to všechno funguje v pohodě. What the fuck is this???
co já vim tak jim spadly nějaký servery ... kámoš to měl včera a dneska už mu to jede normálně ale teď to vypadlo mě...
Taky mi to nejede :?Citace:
Původně odeslal susman
Hmm no to je teda radost, taky mám prázdnej kontakt list :evil:
no pekne suxx.. miranda se tvari jako online ale jsem offline a za chvili kaput :?
Presne, tvari se jako on-line, vsechny vidim off-line a porad se odpojuje....doufam, ze to nebude trvat dlouho :evil:Citace:
Původně odeslal Commander
Otevru ICQ a Contact list uplne prazdnej :evil:
doufam ze se jim to podari hned napravit
Kuwa, ty mě s tím tak neuvěřitelně s.... že to nemá obdoby. Mohli to dát alespoň nějak vědět.
[ot]ICQ informuje: Prosim pozor! Zitra nam spadnou servery![/ot] ;DCitace:
Původně odeslal BeachKEN
Jinak si mate zalohovat profily lokalne ;)
Jinak me to normalne funguje, messagovani, pridavani. vse.
Taky se pridavam...uz sem psal na jejich Tech support, tak sem zvedavej...ted si ani nemuzu nikoho ko CListu pridat.....pise to nejaky info133 nebo co.....Pekne me to se*e :evil: :evil:
Tak me uz to zase jede, huraaaa ;D
Tak to bohužel nemůžu, když jsem ve worku. :( Stejně mě to sere, sice ti to jede, ale otázkou je, jak dlouho :)), kolegovi to taky jelo, dokud se to to pak nezbláznilo taky.Citace:
Původně odeslal jedik
Mě se taky smazal contact list a nejde vůbec nic :-(
Neví někdo řešení???
Proc bys nemoh? Jestli pouzivas Mirandu tak staci zalohovat profile.dat a mas i kontakty i zpravy :idea:Citace:
Původně odeslal BeachKEN
A jestli ji nepouzivas tak ji zacni pouzivat :)
Nepoužívám a ani nebudu v práci moci, nemám admin práva, takže si nemůžu nainstalovat ani prd.Citace:
Původně odeslal jedik
Na mirandu absolutně žádný práva nepotřebuješ. Dá se stáhnout i .zip soubor, kterej akorát rozbalíš. Do registrů se nic nezapisuje, naprostá pohoda.Citace:
Původně odeslal BeachKEN
Miranda IM se nemusi installit ;DCitace:
Původně odeslal BeachKEN
Jednoduše jsem zatím neměl potřebu jí nikdy používat, takže nevím, že se nemusí instalovat, asi se na ní podívat trošičku :)
Nevím, nevím ....
Mám mirandu 0.3.1 a v práci 0.3.3.1 a na obouse mi to tváří stejně ...
Když se přepnu do online, tak mám kontakty off a po chvíli se mi to přepne celé do offu :-((
Asi to bude podle UIN numera ....
Tak uz mi zase jede ICQ. Pochvilkovem vypadku funguje odesilani/prijimani zprav a contact list je taktez vporadku, uff :smoke:
Tak to Ti zavidim..... me se to porad dlouho pripojuje a Contact List je porad v perdeli.... :evil: Jsem zvedav jak dlouho to jeste potrva.... :roll:Citace:
Původně odeslal Fraj#r
jj, stejnej problém :evil:Citace:
Původně odeslal _Tomas
jezis vy toho nadelate ... tak spadlo par servru coz je vzdycky docasna zalezitost ... tak klidek :roll:
Mě už to taky běží tak jak má ;D uiffff
Jenže já si zrovna dělal novou instalaci voken a furt mi to nejelo,Citace:
Původně odeslal basik
všechno bylo v pořádku, ale miranda pořád nejela.........
Až později mně napadlo hodit oko na správnou url a hned mi došlo, že jsem zbytečně ztratil hodinku, dvě :evil: