Hledám alternativu MBM...
Vývoj Mother Board Monitor byl bohužel ukončen... Podle mne to byl nejlepsi programek sveho druhu. Bohužel posledni verze už nepodporuje chipset mý desky... (program od asusu na instalacnim cd je fakt hnus fialovej...)
Používáte někdo něco podobného?? záleží my hlavně na možnostech zobrazení v tray, jako tooltip apod...
dikez
Re: Hledám alternativu MBM...
Citace:
Původně odeslal XyendaX
Vývoj Mother Board Monitor byl bohužel ukončen... Podle mne to byl nejlepsi programek sveho druhu. Bohužel posledni verze už nepodporuje chipset mý desky... (program od asusu na instalacnim cd je fakt hnus fialovej...)
Používáte někdo něco podobného?? záleží my hlavně na možnostech zobrazení v tray, jako tooltip apod...
dikez
muzu ti doporucit CPUCooL (1mb download)- docela schopnej programek! ma to takovou supr finesu - ukazuje to takovej grafik s (nejen) teplotama... docela cool
Citace:
muzu ti doporucit
CPUCooL (1mb
download)- docela schopnej programek! ma to takovou supr finesu - ukazuje to takovej grafik s (nejen) teplotama... docela cool
Taky pouzivam ... ten graf je fakt bozi ... clovek muze koumat jak rychle roste teplota po startu, nebo kdyz vypnu vetracek atp proste parada :-) :-)
Citace:
Původně odeslal FatalDooM
Citace:
muzu ti doporucit
CPUCooL (1mb
download)- docela schopnej programek! ma to takovou supr finesu - ukazuje to takovej grafik s (nejen) teplotama... docela cool
Taky pouzivam ... ten graf je fakt bozi ... clovek muze koumat jak rychle roste teplota po startu, nebo kdyz vypnu vetracek atp proste parada :-) :-)
umí VIA K8T800 chipset pro A64???
mě zas nefachá :evil: ???
Citace:
Původně odeslal sofokless
Citace:
Původně odeslal FatalDooM
Citace:
muzu ti doporucit
CPUCooL (1mb
umí VIA K8T800 chipset pro A64???
mě zas nefachá :evil: ???
Ja mam A64 na nForce3 a jen mi blbne teplota chipsetu ... hned po startu mam vysokou teplotu ktera pak klesa i komusi jinemu to tak blblo jinak ostatni hodnoty odpovidaji :-)