co je to spread spectrum? pri oc kamosovho tuala som v biose nasiel polozku spread spectrum a pri tom nejake percenta co to je zac??? :?:
Printable View
co je to spread spectrum? pri oc kamosovho tuala som v biose nasiel polozku spread spectrum a pri tom nejake percenta co to je zac??? :?:
nechat vypnute...modifikuje to signalove hrany aby nevznikalo rudeni...timpadem je tu moznsot horsiho ovverclocku
aspon doufam ze si to pamatuju jakztakz spravne :oops:
jj mas to dobre :)Citace:
Původně odeslal Wolferine
spread spectrum alias rozprestrenie frekv. spekra - zjednodusene fuguje tak ze znizuje uroven signalu na ukor rozsirenia frekvencneho spektra, t.j. v pc to ma vyznam pre znizovanie elektro-magneticke interferencie (EMI) (tusim je to vyzadovane kvoli nejakym certifikaciam) na druhu stranu zvysuje sa frekv. pasmo prenasanych signalov ... tj prenasana frekvencia signalu s SS je vacsia ako uzitocneho - tj na fyzickej urovni ide o 'overclock' s ktorym sa rata a neviuzivas ho (ten rozdiel frekv. pripadne na ukor zbezpecenia EMI)
tj co stoho vyplyva ? s vypntym SS by si mal na 100% dosiahnut overclocku o tolko kolko frekv zabera SS ... co je tusimradovo v % :)))))
a ak ti to nahodou zacne blbnut ... skus zapnut SS, zalezi od komponentov a kvality ako sa vysporiadavaju s EMI ;)
Subject je na to, aby sa do neho napisal rozumny nazov a nie nejaka blbost :evil: