Driver do WinXP/Win2K pro SW chlazení procesoru na nForce2 deskách :-)
http://www.newgenerationorder.org/C2NGO.zip
Tenhle driver umožňuje C1/C2/C3 mody, narozdíl od většiny prográmů, které podporují S1 mod. Doporučuji :wink:
Printable View
Driver do WinXP/Win2K pro SW chlazení procesoru na nForce2 deskách :-)
http://www.newgenerationorder.org/C2NGO.zip
Tenhle driver umožňuje C1/C2/C3 mody, narozdíl od většiny prográmů, které podporují S1 mod. Doporučuji :wink:
Funguje to skvěle :)
Neví někdo, jak zařídit sw chlazení, když mám v usb portu třeba Bluetooth modul...v takovém případě nefunguje žádné sw chlazení, co jsem zkoušel...Dá se to nebo je to technicky nemožné?
IMHO nieje problém v nefungujúcom SW chladení. Problém je v tom, že USB komunikácia spotrebuje dosť veľa výkonu CPU. Takže procesor nemá kedy prejsť do IDLE a SW chladenie sa nezapne. Skús si pozrieť (napríklad v Task manageri) koľko výkonu ti tá komunikácia zoberie. (Nemám Bluetooth takže to nedokážem zistiť...)Citace:
Původně odeslal Anduril
BTW: to chladenie funguje perfektne. V Idle má môj procesor 27° pri teplote vzduchu 24° a to mi Zalman ide iba na 2000 RPM a procesor mám na 2200MHz / 1.75V. Uvidíme - chvíľu potestujem, či nebudú nejaké problémy...
Jo, to jsem si myslel...jen jsem to chtěl potvrdit ;)
Je to celkem blbé, protože musím vždy BT vyndat, když chci aby to fungovalo :( Zajímavé ale je, že s USB Infra to nedělá...Ještě to dělá i flash diskem - a to i když se s ním přímo nepracuje....
Tak to bude nejak jinak protoze pred chvili jsem to flashdiskem zkusil a funguje to normalne v klidu i pri kopirovani. Nemuze to mit souvislost s verzi usb koncoveho zarizeni 1.1 vs 2.0?Citace:
Původně odeslal Anduril
Nemám tucha...USB mám 2.0 a flashdisk je taky 2.0....Citace:
Původně odeslal jedik
no tak som to vyskusal
teplota sa znizila v idle o 10 C, ale robi mi to strasne haluze
prime je nestabilne aj na default 1800+, vzdy spadne do 3 min
dokonca sa mi posral nejaky system subor a musel som reinstallnut wokna
ja teda neodporucam
Já zatím stále nemám žádný problém - systém je stabilní....
No ono to prepinani tech modu take znamena celkem vetsi vykyvy napeti pro CPU (u me az 0,4V) a to muze znamenat nejakou tu nestabilitu. Ja osobne jsem to odinstaloval, me se to kolisani nelibi.