Ahoy.
Zvládne Nero5 vypalovat DVD nebo musím upgradovan ta 6-ku?
A můžou být souběžně nainstalovány ver5 i 6 nebo musí být na počítači jen jedna verze ? Díky
Printable View
Ahoy.
Zvládne Nero5 vypalovat DVD nebo musím upgradovan ta 6-ku?
A můžou být souběžně nainstalovány ver5 i 6 nebo musí být na počítači jen jedna verze ? Díky
5ka to zvladne.
Ale naco mat naraz dve verzie nepochopim - bud 5 alebo 6.
nechci spekulovat, ale myslím , že obě verze mít najednou asi nepůjde, jinak já jsem s 5.X verzí vypaloval DVD 3/4roku, jenže jestli 5.x nebo 6.x záleží taky na vypalovačce, pokud si koupíš nějakou novější a hlavně DL, tak je 6.x nutnost, pokud mrkneš na stránky Aheadu, tak tam mají seznam rekordérů a u nich uvedeny min. verze, bohužel to nemají zrovna aktualizované, takže úplně nejnovější výpalky tam nenajdeš, ale pro ty platí, že musíš mít některou z posledních verzí 6.x
Já si myslim, že neni žádnej důvod zůstávat u 5ky. 6ka je sice trochu jiná, ale po chvíli se na ní dá zvyknout :wink:
Zapoměl jsem říct že jsem si koupil Pioneer DVR-108.
no tak tady platí , co jsem napsal, protože na 99.99% ta mechanika s 5.X verzí nepojede a vzhledem k tomu , že to je to nejnovější DL mechanika od Pioneera, tak jednoznačně poslední Nero 6.3.1.20Citace:
Původně odeslal Jaro Benes
A nepotřebuje to nějaké zvláštní ovladače pro Win2K? :?:
ne... nero má vše co je potřeba...
Me se vubec 6 nelibi, mam posledni verzi 5.5.10.56 a za nejaky cas prejdu na uplne jiny program.Citace:
Původně odeslal kecinzer
Mam dotaz.
Uz jste zkouseli nove Nero 6.6.0.1?
A vite o tomto clanku? http://cdr.cz/a/12166
Zkouseli jste to?
Zajimalo by me, jak je to s kompatibilitou - starsi mechaniky, starsi windowzi, linux, discman, atd...
presne, donedavna neprinasala 6tka oproti 5tke nic nove okrem bugov, tak ju po par testoch mam zafixovanu ako bugovu verziu bezchybnej 5tky, jaksi nevidim zmysel v tom co bych ziskal prechodom na 6tku, aj ked dnes uz moze byt odladena, ale tiez bych radsej presiel na iny softCitace:
Původně odeslal howard
Mel sem Nero 5.5.10.7 a pak sem udelal tu obrovskou chybu ze sem UG na 6.3.0.2 Oproti petce je ta sestka skoro dvojnasobne narocnejsi na pamet a daleko vic zatezuje procesor, takze rikam pokud nebudu muset 6 si uz tam znova nedam.Citace:
Původně odeslal kecinzer
Koupil jsem si tuto DVD pekarnu:
LG GSA-4160B - DVD+R 16x, DVD-R 8x, DVD+R9 2.4x, DVD±RW 4x, DVD-RAM 5x
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=48153
Myslite, ze mam radeji prejit na Nero 6.6.0.1? Vsiml sem si, ze Nero 5.5.10.56 tu pekarnu naslo a kdyz dam novou kompilaci, lze prepinat CD/DVD, takze bych mohl zustat u 5ky.
jj 5.5.10.56 detekuje i mého Pioneera (náhodou jsem to zjistil) , ale 5.x verze neumí DL média, takže dokud nebudeš potřebovat pálit DL a nebudou problémy, klidně zůstaň u 5.X verzeCitace:
Původně odeslal howard
no to ale potom přijde o tu největší výhoduCitace:
Původně odeslal sid
no já sem na neru 6 a žádnej problém sem nezaznamenal,možná zatěžuje víc procák ale to mě až tas tak nese.re
U verze 6.6 nefunguje overburn, takže je to naprd.
Tak jsem radeji upgradoval na verzi 6.6.0.1, moc se mi nechtelo, ale doufam, ze si zvyknu. Vypalil sem sve prvni dvd-r.
Co se tyce overburningu, jak si prisel na to, ze to neumi? Ja myslim, ze jo.
Ono nezalezi jenom na softu kterym vypalujes, ale taky na mechaniceCitace:
Původně odeslal leo
Zaslechl jsem nejake klepy, radeji se zeptam.
Kamos mi rikal, ze ma nejake negativni zkusenosti s dvd-r a verzi Nera 6.x.x.x, ze pry ku**i dvd. Rikal, ze vypalil naky dvd a za tyden je uz nikdo nemohl precist a starsi verze Nera to nedelali.
Asi to bude kravina, resp. shoda nahod (spatny dvd / pekarna / konstelace hvezd a vlhkost vzduchu), ale nezaznamenali jste nejake problemy s dvd a Nerem 6.6 (popr 6.x) ?