Chci se zeptat, jestli někdo z vás má skušenost s novim měděnym chlazenim od Cooler Mastera. Jedná se o typ: HSC-V62, HHC-002, HHC-001, HHC-L61. Diky za rady
Printable View
Chci se zeptat, jestli někdo z vás má skušenost s novim měděnym chlazenim od Cooler Mastera. Jedná se o typ: HSC-V62, HHC-002, HHC-001, HHC-L61. Diky za rady
Posledně jmenovaný jsem montoval kolegovi a stejně jako několik typů chladičů od CM jsem byl spokojen, je tichý a výkonný. S CM nešlápneš vedle
Tak tak,Cooler Mastery jsou dobre.Levne,dobre chladi,akorat pocitej s tuzsi sponou,takze se trochu hure nasazuji,ale da se to zvladnou,mel jsem ho na 750 Duronu i na 1Ghz Athlonu (pochopitelne starsi hlinikovy model)
No teda ale např. u tichého CM DP5-6I31 0C je spona tříbodová a naprosto v klidu. Stačí na to jeden prstíček :D
CM mam, ale je jen na XP2000+ a tak nechci moc hnát procák nahoru. Momentálně je to DP5-7H53F a hodně hučí. :-(
cooler master is good.
chladil jsem tim staryho Durexe než jsem přešel na vodu.
Na to, že ve svý době byl jeden z nejlevnějších - 297,- Kč, tak chladil fakt dobře.
Jenom ta hlučnost byla strašná...
nejlepsi vyrobek Cooler Mastera je ta jejich teplovodiva pasta za 2 kila z primesi Shin Etsu (nebo jak se tomu nadava ;D )