Nikde jsem zde nenašel, zdali je lepší při nahrávání TV z PCI karty zapnout prokládání (Interleave) na Capture, Full nebo jej vypnout... Nagrabované věci přehrávám na DVD/DivX přehrávači v televizi.... Díky
Printable View
Nikde jsem zde nenašel, zdali je lepší při nahrávání TV z PCI karty zapnout prokládání (Interleave) na Capture, Full nebo jej vypnout... Nagrabované věci přehrávám na DVD/DivX přehrávači v televizi.... Díky
Tento článek má ve smyslu nastavení karty při grabování nulovou informační hodnotu, pokud jde o to, zdali prokládat a pokud ano, tak jak... čet jsem jej 100x
Proklad je ale interlace... Naopak možnost grabovat ve vyšším rozlišení bez prokladu je výhodou - vyšší kvalita a ostrost obrazu při zpracování (protože proklad se musí odstranit - u TV to sice nevadí, ale u jiných zařízení ano a hodně), atd.Citace:
Původně odeslal Rado
Pokud si to budes poustet na TV jak pises, tak to deinterlacovat nepotrebujes. Na monitoru uz ti to muze vadit.
O tech nazvech, ktere uvadis (Capture, Full) se ptas jako co znamenaji? Pokud autor toho softu tim chtel rict, ze Capture je mozna interlaced a Full asi bude dinterlaced, tak bych vyzkousel oba rezimy a videlo by se, co ktery znamena.
Máte pravdu, při přehrávání na TV je to fuk, ale grabuju to neprokládaně, vždy je to možno upravit v editoru
No moment, je tam (v IUVCR i FLY2000) roletka s volbou INTERLACE a INTERLEAVING, ale Prokládat znamená Interleaving..... Tak co je co??
interlace patri jenom k obrazu a interleaving je "prokladani" obrazu se zvukem (preload a interleaving) - proste kolik se ma dopredu nahrat a po kolika snimcich se ma ulozit zvuk