Nemuzu tuhle kartu sehnat, to je ta s INTERNIM I/O panelem, Nevite nahodou nekdo o kseftu kde by ji jeste meli? Nebo treba ten panel samostatne?
Printable View
Nemuzu tuhle kartu sehnat, to je ta s INTERNIM I/O panelem, Nevite nahodou nekdo o kseftu kde by ji jeste meli? Nebo treba ten panel samostatne?
Nikde jí v ČR nevidím ... (nedávno jsem jí někomu sháněl) V USA se dá koupit (nebo přímo z Creativu), akorát v eDčku mají ve výprodeji repair Audigy Platinum za cca 3K bez daně :-(
Udajne ji snad uz nevarabeji. Psal jsem primo do Creativu, tak uvidim jestli se budou obteovat mi odpovedet.
No a jestli budu mit smulu, a nesezenu to tak bych na tu kartu musel nabastlit nejakej jinej panel, ale to nevim jak, nenasel jsem zapojeni toho konektoru. Jde mi hlavne o sluchatkovy a linkovy vstupy/vystupy.
V shopech ve Státech jí mají in stock, mělo by to vyjít cca kolem 200 USD i se shipem - docela dobrá cena :wink:
Hmmm, jeste clo a dan a budem nekde u 6500,- Ale dalo by se to vysasit tak ze si kartu koupim tady a ten panel ve statech. Ale stejne nemam kontakt na nikoho kdo by mi to moh dovezt. Jinak bych to asi nejakou takovouhle variantou bral.
Kdo by Ti to dovážel ??? Prostě si to necháš poslat!Citace:
Původně odeslal Paolo.n
Ja vim ze to jde, ale ja nemam mezinarodni platebni kartu. A dalsich 25$ za platbu prevodem se mi platit nechce. Jak to tak pocitam se vsema poplatkama, tak by vyslo mozna draz nez kdybych si tady koupil PRO verzi, ale ten externi panel by me dost prekazel. Sice jsem nekoukal zatim na jiny ksefty, ale predpokladam ze rozdily v cenach budou minimalni.
No tak zatim pockam az jestli mi odpovi od Creativu, jak to bude s touhle verzi nebo panelem a pak se uvidi.
Sám Creative ho má normálně na shopu ...