Existuje nějaký softík? Díky za tipy.
Printable View
Existuje nějaký softík? Díky za tipy.
Existuje, ale zapomnel jsem jmeno a google mi taky zatim moc nepomohl. Obecne zname knihovny jsou na http://www.dll-files.com/ ale vetsinou pomuze, kdyz zkusis vygooglovat jmeno ty knihovny.Citace:
Původně odeslal Kocmik
Zkus systinternals process explorer, z toho se dozvis dost. Ale tvuj problem to asi neresi, spis ti to rekne, kterej program pouziva jaky knihovny.
Úplně jednoduše stačí třeba v Total Commanderu dát vyhledávat (text v souboru) a do pole Hledat text zadat název té knihovny...vypíše ti to programy/soubory, které obsahují tento text a tedy v případě knihovny ji nějakým způsobem využívají....
Me se to moc jednoduche nezda, treba pri 40GB disku to neni nic prijemneho.Citace:
Původně odeslal Anduril
No tak to záleží na rychlosti disku/pc :) Když to omezíš třeba na *.exe a *.dll, tak toho zase tolik není...a vypíše to hned všechny soubory, které s tím mají něco společného....a nemusím nic hledat na netu ;) Já to tak dělám už dlouho a vždy to funguje 8-)
[quote="Kocmik"Jak zjistit ke kterému programu patří DLL knihovna?[/quote]
Ale jednu knihovnu muze pouzivat treba 50 programu, tak co bys chtel zjistovat? Myslis ktery knihovny pouziva aktualne spusteny program?
2 howard
ne, tak jsem to nemyslel. Jde mi o to, že při startu Pinďowsů mi vyskočí hláška, že ta a ta knihovna chybí nebo je poškozená a já nevím, ke kterému programu to patři a tedy který mám přeinstalovat. Všechny se mi znovu instalovat nechtějí.
Tak vem nazev knihovny, vygoogli si ji, stahni (nebo od nekoho sezen) a nahraj ji do %WINDIR%/SYSTEM32
:-)