Maul jedna otazka: co hovori na fotak Panasonic DMC-FZ1E-S podrobnejsie tu :
http://www.panasonic.sk/sp_elektr/fo...ile=DMC-FZ1E-S
Dik...
Printable View
Maul jedna otazka: co hovori na fotak Panasonic DMC-FZ1E-S podrobnejsie tu :
http://www.panasonic.sk/sp_elektr/fo...ile=DMC-FZ1E-S
Dik...
Velice slušný dvoumegáč, ale bohužel pořád jen dvoumegáč... a navíc trošku lenivý...Citace:
Původně odeslal GABO
Zoom 12x je super, ale já bych za úplně stejné peníze doporučil spíš 3MPix Olympus C-740 se zoomem 10x
Dik Maul...idem na to pozriet...lebo doba kupenia digitalu sa blizi a chcem nieco fajn...budu sa s tym fotit sperky detialnejsie...co poradis resp. vies poradit aj tak ked pisem ze naco to bude primarne zamerane (myslim na ake fotenie fotenie coho?)
Myslím, že jsme se na tohle téma v minulosti už jednou bavili - je mi líto, ale mokro vůbec nefotím a tak to není parametr, který bych u foťáků dokázal posoudit.Citace:
Původně odeslal GABO
Na druhou stranu si myslím, že na makro nepotřebuješ teleobjektiv se zoomem 10x ale to je jen můj odhad...
Kup C4000 - neudelas chybu, na makro lepsi fotak do 30000 nesezenes. Ty ultrazoomy nejsou moc kvalitni, co se fotek tyce.Citace:
Původně odeslal GABO
Jj, tak nějak to asi bude.Citace:
Původně odeslal Damian
Navíc ten OLY C-4000 je obecně hodně dobrý foťák a za ty peníze... :wink:
www.digipark.cz ... 17 490,- Kč s DPH
www.megapixel.cz ... 16 690,- Kč s DPH včetně 64MB karty
www.alzasoft.cz ... 16 680,- Kč s DPH
www.digitechnika.cz ... 16 890,- Kč s DPH
Myslim, ze s Oly c4000 neurobis zle ak kupis. Ak nepotrebujes velky zoom ale kvalitu tak jasna volba je c400 :-)Citace:
Původně odeslal Darth Maul
www.tsbohemia.cz ... 16280,-Kš s DPH!!! ;DCitace:
Původně odeslal Darth Maul
Kupte si ixus 400. Velmy dobry fotak pre spekulantov. V cene do 25k skk lepsi fotak na dovolenku nemoze existovat.
2Darth MAul: Dik za typ na ten Olympus C-4000 este jedna otazka k nemu...bude dobry aj tak ked is niekde vyjdem (priroda klasicke fotky a pod)?
Co hovoris na digitaky od MINOLTY , ktory sa ti od nich pozdava (opat na fotenie sperkov - makro samozrejme).
Dik...
C4000 je vydareny fotak, nesklame urcite ani v prirode. Pozri si niekde orbrazky s c4000 a porovnaj napr. s c300 alebo c7xx a uvidis, ze c4000ove budu naj. :wink:
pozri si www.digineff.cz bezi tam forum vselico sa dozvies...
2GABO: C-4000 je dobrz na vsetko, makro, portrety a krajinky... ja som zatim veelmi spokojny.
2Wuuduu: novyzera to tak ze predsa zoberiem tu C-4000 , len som chcel vediet aj ine nazory...
Je mi líto, ale Minolty z hlediska makra jsou pro mě španělská vesnice... :-(Citace:
Původně odeslal GABO
Dik Maule...MINOLTA potom nic....asi to vyzera na tu C-4000.