Mate nekdu tu kombinaci? uvazuji o kopii ale nejsem si jisty jestli tam jde ten vetrak, videl jsem obrazek 9800pro a zdalo se mi ze ten konektor na chladic je blbe umisten na karte.
diky
Printable View
Mate nekdu tu kombinaci? uvazuji o kopii ale nejsem si jisty jestli tam jde ten vetrak, videl jsem obrazek 9800pro a zdalo se mi ze ten konektor na chladic je blbe umisten na karte.
diky
Je to tvoj osmy prispevok, vidiet....
...ratam, ci sme to tu riesili sestmilion krat, alebo len trimilion krat....
Aby ses za chvili neptal zas, prozradim ti, ze to jde. Mam Sapphire 9800 Pro a VGA Silencer rev.1. Jde to, jde to doknce bez problemu, funguje to, chladi to dobre. Netaktoval jsem to, takze v tomhle smeru ti neporadim. Tichy je to na LOW otacky docela dost, i dkyz neslysny to neni. Ale rozhodne lepsi nez ten puvodni chladic.
Taky s nim funguju a pohoda :wink:
Taky ho na ni mam a no problemo 8-)
a já ho mám taky a v taktění taky dost pomůže ;D viz podpis :wink:
No já taky a taky to funguje OK ...
Ted jsem na grafiku nasadil ten vetrak i male pasivy na pameti, zapnul a vidim same cervene a ruzove barvy, jak kdyby se moc zahrivala, vyndal a nandal znova a furt to same. pasivy na pamety jsou dost teply, na GPU taky to same tak se zda ze vodi tepla, doufam ze jsem tu grafiku neznicil.
Nenapada nekoho z vas cim by to mohlo byt?
diky
jo a vsiml jsem si za na GPU je napsano R360, neni to nahodou 9800XT?
Ale ja mam R9800 Pro, ale me to ted nezajima, chci vyresit ten problem
pravdepodobne si ju znicil :!: ..to si naozaj tak lavy?
R360 je jadro XTcka. R350 sa uz nerobi...
zkus nasadit starej chladič ale myslím že jsi jí tak trošec posral :)
Moment, to je sranda, ne? 450MHz jadro chladit silencerem? ;DCitace:
Původně odeslal Kamil Raška
Většinou plati stestí začátečníka ale zde se to nepotvrdilo :)Citace:
Původně odeslal samhus1
takovych pripadu uz tu bylo :?
A co je na tom srandovneho?Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
Treba to, ze to chladim vodou a stejne na tom neudrzim ruku jak je to rozpaleny... to musi mit ten silencer tak minimalne 70°C ???Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Z ktere strany na to davas tu ruku? Mas asi spatne nasazenej WB anebo prote smulu, jelikoz muj Radeon je pri taktu 450MHz jen mirne teplej, kdyz polozim prst na zadni stranu karty jakoby nad jadrem.Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
WB mam nasazenej urcite dobre... spis mam pomaly cerpadlo a nicmoc vymenik...Citace:
Původně odeslal Zilla
Mno jo, tak to ten tvuj watercooling asi nebude moc professional... :wink:Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
Vies co ti poviem?Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
Ked som kupil noveho Enermaxa 450W - vymena za 350W teplota R9800vky stupla BRUTALNE, este aj pasivky na DDRAMkach boli horuce...
Nechapal som to, tak som zapojil Rko na iny kabel zo zdroja (EXTRA) a cuduj sa svete, Radeon ma teraz okolo 50 stupnov a pasivky su zase takmer studene...
To mi vysvetli...
třeba ti tam trochu stouply voltíky...to bych to pak BRUTALNE CHLADIL a BRUTALNE TAKTOVAL :) voltagemod zdrojem:)Citace:
Původně odeslal Wuuduu