Re: jaký kapesní stativ ?
http://www.ebrasny.cz/products.php?category=136Dobrý den,
co třeba Gorillapod? Vyrábí se ve 3 velikostech a na cesty a do kapsy je naprosto ideální.
Tohle je fajn mini/stolní tripod http://www.cullmann-foto.de/en/produ...pods/50006.htm . Malý, skladný, lehký, s QR, poměrně pevný.
Citace:
Původně odeslal
Klucka
uprimne - nepolozil bych na to ani nejlevnejsi kompakt... ;)
Já používám mini stativ od HAMY na tech pár použití za rok to stačí:D
http://www.alfacomp.cz/php/product.p...v&SearchType=1
Sice na zrcadlovku to není ale na nějaký kompakt se to hodí :D
Citace:
Původně odeslal
MikeD
Proc ne ? Me drzi e-300 celkem v klidu .
Citace:
Původně odeslal
DOT
Proc ne ? Me drzi e-300 celkem v klidu .
v tom pripade je to jina a svuj nazor samozrejme muzu zmenit... ale reklamnim fotkam uprimne moc neverim... :)
tak tie fotky snad nie su CG a a nich to drzi 70-200 2.8L s 300D :) asi by sa to s vacsim telom prevazovalo, ale vdaka pohyblivosti tych noh mozno zase nie ... som to poslal sefovi digiareny nech to puci a ja si to potom skusim :D potom by som mohol predat moj nepouzivany velbon
Citace:
Původně odeslal
MadCap
a mas SLR ci SLR-zoom?
No to kdybych vedel , mam ho uz dost dlouho , tehdy se tu jeste neprodaval.
Pokud si dobre vzpominam , tak nejdriv byly jen 2 verze , pro zrcadla a pro kompakty. Koupil jsme z ebay ten pro zrcadla .
Ten Gorillapod se vyrábí opravdu už docela dlouho, jen to na mě (stejně jako na MikeD) nikdy nedělalo dojem, že bych na tom někde nechal viset drahou výbavu ... :oops: Ale mimo reference DOTa bude stačit google, svého času byl kolem toho šílený hype a majitelů je tudíž spousta.
Je pravda ze stabilita z toho zrovna necisi , ale ja jsem to pouzil napriklad na tyc u zabradli a diky gumovym okrajum to proste drzi . S poradnym stativem je to samozrejme nesrovnatelne , ale jako nouzovka dobry . A hlavne je to strasne flexibilni , s troskou sikovnosti se to da prichytit v podstate za cokoli . Nemusi slouzit jako plnohodnotny stativ , ale pokud se k necemu pripevni a zaroven si fotak pridrzujete ( vetev kdyz fotite ze stromu ) je to dost pouzitelne .
Kazdopadne koupil jsem si to jako hracku za tehdy dost dobrou cenu . Tu ceskou bych rozhodne nezaplatil .
Citace:
Původně odeslal
MikeD
Tak to je úvaha z nezkušenosti, co? Gorillapod Zoom vydrží zdradlovku s teleobjektivem přídělanou na zábradlí. Vlastní zkušenost.
Citace:
Původně odeslal
Klucka
Tak to je úvaha z nezkušenosti, co? Gorillapod Zoom vydrží zdradlovku s teleobjektivem přídělanou na zábradlí. Vlastní zkušenost.
jak jsem psal - je to uvaha z toho, jak ten stativ vypada...
Do týždňa by mi mal doraziť Gorillapod SLR Zoom, takže potom môžem zreferovať. Testovacia zostava bude: D70 + AF 80-200/2.8 D dvojprstenec + SB-800 s prídavnou batériou, komplet cez 2,5 kg.