Mam mechaniku LG 4120B je tam původní firmware. Nevím jestli je lepší dat tam nejdriv fw A102 a pak A104 nebo rovnou A104.
Printable View
Mam mechaniku LG 4120B je tam původní firmware. Nevím jestli je lepší dat tam nejdriv fw A102 a pak A104 nebo rovnou A104.
No, já mám zatím A102, páč jsem četl, že s tou A104 jsou problémy s kompatibilitou některých DVD. Bouchnul bych tam jen A102 :-)
dik, a kdyz si tam daval tu A102, mel si nastavenej jumper na master jak pisou v tom navodu nebo staci i cs?
Já ho tam nedával. Já ho tam už měl, když jsem ji koupil :-)Citace:
Původně odeslal Gomeznuno
uz sem tam soupnul A102 snad to bude v poho 104-ku tam muzu dat vzdycky:-)
Urcite to pujde - ted jsem to zkousel :-)
mno na CDR.CZ som cital, ze uz je aj A110... a ze by sa to malo zevraj flashovat kazdou verziou.. teda ak mate 101, tak najprv flashnut a102, potom a104 a potom a110... skuste to tam niekde najst, njeje to stary clanok...
Potvrzuju. Je to v dodatku v recenzi LG4120B o pálení DVD DL s firmwarem A110. Autor tam píše, že se má firmware updatovat postupně. :-)Citace:
Původně odeslal Hazo
Navíc je už i A111, doporučuju, mě pomohl s pálením na DVD-R :wink:
A jak ti pomohl,cotitodelalo predtim ? na jakymedia (to me zajima)Citace:
Původně odeslal Kema
Ja ma 4120 mesic z firm A102 a zatim nevidm duvod na upgradovani vejs. Slape ZATIM jak hodinky ;) Na DL media zatim nepalim. TO mozna bude duvod upgradu firmware.
Nebyl jsem s FW A102 a A104 schopen pálit na Memorexy - 8x. Podařilo se mě to jenom jednou, to jsem pálil 6x, jinak to vždy vyhodilo chybu, přesně už nevím kterou. Po upgrade na A110 a následně A111 pálí jak o život. Navíc mají se s novým FW vždy zlepšovala kvalita zápisu, jednou na +, jindy na -