-
15kB/sec na dialup
nieje to nejak zvlast surne ani dolezite,ale celkom by ma zaujimalo, ako je mozne ze mi vcera tahalo mp3ky cez dc++ rychlostou 15kByte/sec na klasickom 56kbps modeme?Islo to len asi hodinu,ale aj tak. A neda sa dopracovat k tomu, aby to vydrzalo dlhsie,prip nastalo?
-
:-)
Chyba měření, nic jinýho to nemohlo bejt.
-
Sice je to u mp3 nepravdepodobny, ale mohlo by to byt kompresi prenosu dat, pouzivanou u DC klientu.
-
hele to je normal DC to měří blbě :)) jako já na UPC občas jedu 500kB/s bez komprese přitom reálně těch 40..
-
Nj bud nejaka chyba merania alebo dost nepravdepodobna kompresia. Kazdopadne mne sa raz stalo ze som tahal 5 MB/s na mojom 540 kbps pripojeni :o Disk len chrustal a chrustal a pozeram ze co to je no a ono jeden bin subor isel 5 MB/s...no a ked sa to dotahalo tak som to skusil a samozrejme ze bol corrupted :-) Sranda bugy v tom DC.
-
taky se me to jednou stalo ze jsem stahoval patch na Q3 na modemu a stahoval jsem stabilne 14kou.... aji bandwith monitor pro psal ze to taha 14kou... a taky ten path cca 25 Mb by stazeny kolem pul hodky.. mno... ale uz vickrat se mi to nestalo ;D
-
a to co jsi tou rychlosti stahnul fungovalo???Tomu se rika FAKE soubory ktery maj jen nuly zejptej se na DC++ na nejakym hubu oni ti to reknou presne.Taky se mi to uz stalo
-
Toto sa mi stalo par krat cez dial v kazaa.Song sa tahal 15-25kB ale potom tam nebolo nic, len pistanie.
-
No mne sa to stava castejsie, normal je to okolo 5,5kb/s a niekedy to taha aj 11kb/s. Stava sa to ked taham cez download accelerator plus 7, winmx aj cez standartny windowsacky "downloader". Subory su po stihahnuti v poriadku. A nezda sa mi to ako chyba merania, kedze aj tie stiahnute kb pribudaju viditelne rychlejsie.
EDIT: Idem cez 56kbps modem.
-
buffer 8-) alebo nieco podobne najma u down accelerator, na chvilu zastane a potom hodi speed 20-30,a el len na chvilku
-
Tak na chvilku to urcite nebolo :-) Napriklad od 50% sa to zrychli a taha tak az do konca, a to aj 20 minut.
Skoda ze to tak taha len do konca suboru, ked dam tahat dalsi, uz to ide klasicky pomaly :evil: