Mám na mysli to tlačítko, které je mezi ctrl a altem. Je tam nakreslý ten znak windows. Potřeboval bych ho vypnout. Vadím mi to při hraní. :?
Printable View
Mám na mysli to tlačítko, které je mezi ctrl a altem. Je tam nakreslý ten znak windows. Potřeboval bych ho vypnout. Vadím mi to při hraní. :?
A co ti vadi? Vyskakovani do windows pri stisku WIN? V jakejch hrach to dela, nemuzu si uvedomit zadnou hru, co ja hraju, ve ktere by to delalo.
no podle me asi nejaky starsi, protoze kdyz vezmu hry z posledni doby, tak kolikrat nejde ani kombinace Alt+Tab a zaboha se nedostanu do win.... jednou jsem zapomnel dat AWAY v ICQ a nekdo mi napsal hlasku a me tam problikavala ve hre to okno z ICQ .... bleee
Kdysi jsem se v tomto threadu ptal na to, jak zrusit klavesovou zkratku win + B, muzes projit i dalsi thread, na ktery je tam odkaz. Asi ti to pomuze.
No dělá mi při hraní Diabla2 LOD
Citace:
Původně odeslal howard
Bohuzel nic jsem tam nenašel.
google > win key killer anebo primo trebas "WKeyKill.exe"
rozdelas klavesnici a tlacitko vyndas. ;D
no z her to dela treba v Half-lifu ... a bude to asi delat i ve dvojce pac to v cs:s to funguje
šroubovák pod tlačítko a šup sním ven jako Profihráči ;-]
Ták. Vytáhnul jsem tlačítko uřezal kousek to válečku cotam je aby nedosáhnul dovnitř na kontakt a mám vystaráno ;D
Co tohle?
stačí prosě vypodložit kontakt nevodičem...
A co tak premapovat klavesnicu?
Ja mam napr. namiesto laveho win key namapovanu F8.
Vo vormsoch sa s nou totiz otvara padak a behat rukou medzi F8, Space, F8, Space je dost o drzku.
Cimpak?Citace:
Původně odeslal Entita
Hh, drsne!Citace:
Původně odeslal Entita
Jinak stejna Q, cim premapovat?
Pro me by byla idealni utilitka (kdysi existovala pro diablo), ktera by jen WinKey pro urcite aplikace zakazovala. Na hry me to stve (SC, W3...), ale pri praci ho pouzivam dost (L, D, E, R...).
Hladaj program "KeyTweak"Citace:
Původně odeslal Harry
zkus toto : http://www.cdr.cz/a/5518
Diky za odpovedi. Zajimavy je tez Remote Keys - http://www.freewarehits.de/RemoteKeys.htm