zajima me SKUTECNEJ rozdil
nebo je to jenom obchodni tah typu AGP 4x vs. AGP 8x??
ono davat zbytecne 3 litry se me nechce
Printable View
zajima me SKUTECNEJ rozdil
nebo je to jenom obchodni tah typu AGP 4x vs. AGP 8x??
ono davat zbytecne 3 litry se me nechce
A co je podle tebe SKUTECNEJ rozdil? ???Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
Mam Acer 1721, ma to DVI i VGA. Kdyz to zapojim pres DVI, obraz je dokonaly vzdy. Kdyz to zapojim pres VGA, tak se obraz musi doladit rucne, muze to byt trochu rozmazle. Tento ACER ma ale tlacitko auto, ktero to doladi automaticky - a vysledek je naprosto stejny, jako pri DVI - alespon ja nevidim rozdil. Grafika ATI 9500.
Existuji pripady, kdy nejaka komponenta (TV karta) trochu interferuje s VGA signalem - na obrazovce pak vidis duchy - i na LCD pres VGA. DVI tyto problemy nema.
Osobne tedy doporucuju urcite DVI.
tim myslim, jestli je obraz ostrejsi, nedelaji se duchy, treba se aji min maze, ma treba lepsi barvy, atd??Citace:
Původně odeslal Murdoc
Ostřejší není ani pro mě, duchy mi to nedělá, lepší barvy taky nemá, ale nějak se mi zdálo že přes SUB se to v pozadí mírně vlnilo.Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
jeste otazecka: jakym programem zjistit realnou odezvu???
hledal jsem tady a nic
Ziadnym... (ak hladas daky SW, ktory by si len spustil, pockal a ono to automaticky vyplulo vysledok v ms, tak nato zabudni)
ahaCitace:
Původně odeslal sisi
takze normalni uzivatel nema sanci to zjistit??
mam starsi SONY LCD a zajima me to, protoze to chci prodat
já jsem rozdíl teda zpozoroval dost znatelnej ve prospěch DVI - Acer AL732 + GeForce 4
D-SUB jenom v kombinaci s GK Matrox, jinak ne
tady je odpověď na otázku, proč je dražší http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=24632
a tady jsou popsány rozdíly http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=49438
diky to se hodi :wink:Citace:
Původně odeslal Dolby_cz
z toho druhyho tredu vypliva jit jednoznacne do DVI
Zarazila mě jedna recenze na LCD Hitachi na Tom'sHardware, kde v závěrečném hodnocené barevného podání uvedli 2 body v zapojení přes DVI a 4 body přes D-Sub. Nevím, možná je to překlep, příjde mě to jako blbost.
I me prijde mnohem lepsi DVI. Pred chvili jsem zmenil z VGA na DVI,na jednom LCD a rozdíl je znatelný.
ono hodnezalezi na typu LCD a hlavne na typu GK
mam DVI tak uz to neresim :D
presne tak...
driv vyrobeny LCD mely s DVI vyrazne lepsi obraz, ale to se pomalu ale jiste meni, nicmene ja bych si LCD bez DVI nekoupil (protoze nemam Matroxe :wink: )
Je to rozdil znatelny. Mam LCD monitor Samsung 193P a mel jsem to pusteny na pres D-SUB na Nvidiacky GeForce. Zahy jsem koupil Saph. Ati9600 pres DVI a obraz byl pote daleko presnejsi, narozdil od analogoveho vstupu. Ovsem jakou roli v tom hrali karty nemohu bohuzel posoudit.