Hladam program v ktorom by som mohol rozdelit jednu 80 min. mp3 na viac mp3.
Diky.
Printable View
Hladam program v ktorom by som mohol rozdelit jednu 80 min. mp3 na viac mp3.
Diky.
a google ti nieco najde
Nechci bejt hned ze zacatku zlej, ale lepsi nazev thredu by neskodil. A to mi nerikej, ze jsi nepouzil treba google apod.. takze tohle pro priste udelej nez se zeptas :!:
Ale poradim ti, ze to umi treba Nero Wave Editor.
Dominator: Ja nemam cas to hladat po nete, mam kopec roboty. A nazov threadu som tiez vymyslel na rychlo.Sorry no.
To si delas srandu ne? :o Myslis, ze my tu nemame co delat? Hele priste se na tebe kazdej vyprdne. Tohle neni zadna odborna otazka, takze to neni zadne hluboke hledani. Pokud nechapes tyhle pravidla, tak mas smulu :!: My tady na OC pomaha zdarma, takze nejsme zadna HELPLINE apod :evil:Citace:
Původně odeslal ECI
Zkus třeba Adobe Audition 1.5 (dříve CoolEdit).
Dominator:
Klídek čéče, dyť vo nic nejde :wink:
mp3DirectCut (freeware)
Jasně, že o nic nejde, aleCitace:
Původně odeslal kecinzer
Každý druhý tady má práci, rodinu, minimálně školu, a když něco potřebuje, musí proto holt něco udělat. U nás v republice holt nelítají pečení holubi přímo do chřtánu :-)Citace:
Ja nemam cas to hladat po nete, mam kopec roboty. A nazov threadu som tiez vymyslel na rychlo.Sorry no.
Sound Forge 7b
Odpoviem ti takym istym stylom, ako sa ty pytas:Citace:
Původně odeslal ECI
JE to jednoduche, rozdelis to programom na rozdelovanie mp3 na mensie mp3. Tie ostatne detaily ti uz neporadim nemam cas, a mam vela roboty...
Jasný chápu to, ale dalo by se to říct i slušnějc ne? :-)Citace:
Původně odeslal Millisx
Já teda sem taky nervák, ale když sem tohle viděl, tak mi to přišlo drsný. Je fakt že je pěkně línej, to jo.