Kde je možné je zakoupit a za jaky peniz?
Printable View
Kde je možné je zakoupit a za jaky peniz?
Zkus TNTrade, ale pocitej s premrstenejma cenama, ted to ctu - 8cm za 403,- bez dph...Citace:
Původně odeslal Voita
Su to ENERMAX takze ziadna nekvalita, okrem toho su manualne regulovatelne a co je na nich drahe je doprava.
uf ještě že jsem je koupil na invexu ot těch asijatů :-) a navíc svítí a jeden mě stál asi 200 Kč 8-)
Jakto že ti to prodali? My jsme se ptali na kde co a nebyli moc ochotný něco prodávat.
Mně můj 80mm Antec s RGB ledkama stál asi 700 (v přepočtu).
Kde sedaj sehnat ty enermax? Nevis kde sidli ty japonci- ze bych si to obednal rovnou od nich...
No já tam mám 4 ledky dvě modré a dvě červené :) No mě to prodali v Béčku já se snima domluvil anglicky a ještě jsem si koupil svítící kabely (spíše florescenční) prostě pohoda celé mě to stálo 700 (2x ATA133 Cabel, 1x FDD, 1 větrák s LED) 8-)Citace:
Původně odeslal Marty
Nevím oni tam hledali dealery takže prodejce asi tady nemají ještě so podívám vzla jsem si vizitku ale mám ji doma :wink:
dudu je prodava i ze 4 diodama za 400 i s dph
Prej se s nima dohadujou TnTrejdi, že je budou distribuovat. carlos od nich taky měl nějakej kulatej kabel.Citace:
Původně odeslal KoNG
A ten můj fan byl defaultně R, G, B a teď je jen blue :)
TNTradi se s nima asi dohodli, kdyz uz je prodavaj (cena 403,- bez dph viz horejsek). A ty Enermaxy nejsou podsviceny...
Ted mi jeste prisel mail ze tntrade prodava i akasa kabely a svetla s vypinacem/zvukovou aktivaci za 661,- bez dph...
A ty Enermax maj jenom v TNTRADE?? Tam mi pridou dost drahy. Hodily by se mi naky pruhledny, ale nejlip nesvitivy.
Jen tak mimochodem, mám svítící větrák s termoregulací, kterej je průhlednej a uvnitř má 4 barevné LED diody a vypadá prostě bohovsky. A ještě k tomu značkovej. Se zárukou. Je to http://www.bitspower.com a fakt bomba. Sehnal jsem ho u SOMET-IThttp://www.somet-it.cz a jsem spokojenej jako blecha. No neber to - za čtyry kilča :lol: .
doba se změnila :arrow: na Dcase maj svítící větráček za kilčo!
pokud vim, tak kořka si kupaval v TNTRADE nejaky primecoolery svitici za pakatel