9600xt a oc procaku je v pr...
Koupil jsem si 9600xt a mam problem se stabilitou systemu. Agp 8x a fastwrites vyple, posledni ovladace grafiky, nove nainstalovany system. Tuhne to nahodne, kdyz je system zatizeny naplno i kdyz neni zatizeny vubec. A po vytuhnuti je potreba vypnout/zapnout komp. Po normalnim resetu se to kousne na POSTu. Co by s tim mohlo xakru byt?
Re: 9600xt a oc procaku je v pr...
Citace:
Původně odeslal jaluvkap
Koupil jsem si 9600xt a mam problem se stabilitou systemu. Agp 8x a fastwrites vyple, posledni ovladace grafiky, nove nainstalovany system. Tuhne to nahodne, kdyz je system zatizeny naplno i kdyz neni zatizeny vubec. A po vytuhnuti je potreba vypnout/zapnout komp. Po normalnim resetu se to kousne na POSTu. Co by s tim mohlo xakru byt?
Typoval bych RAMky. :wink: Ta nestabilita se předtím nemusela projevovat tolik. Projeď si to Primem nebo GM, případně MemTest.
Nebo taky zdroj.
Re: 9600xt a oc procaku je v pr...
Citace:
Původně odeslal jaluvkap
Ja som mal podobny problem, ked som kupil 9600-vku, FSB nesla tak vysoko ako predtym na 9100 {doska mala AGP/PCI LOCK}, nedoriesil som to - teraz mam inu grafiku....