v Alfě nabízí tyto paměti, za 4800 s DPH za kus (512MB) zkoušel je už někdo?
www.alfacomp.cz
Printable View
v Alfě nabízí tyto paměti, za 4800 s DPH za kus (512MB) zkoušel je už někdo?
www.alfacomp.cz
Uz podla tej ceny to nevyzera dobre. Bude to nieco ako ADATA Vitesta - proste stastie na dobry kus, nic viac. No mozno prekvapia, ale velmi sa mi nexce verit o nejakej super zarucenej kvalite, Hlavne timmnigy budu urcite na hovno. Tak by som si zohnal Geil Ultra-X (scim je zatial problem) alebo v CC maju OCZ GOLD DDR500 CL2,5 za cca 5600Kc pri 512MB co zas az tak uzasny rozdiel nieje ked porovnas kvalitu.
Sak ich skus ich kupit a uvidis :) (myslim tie kingsotny)
ty GOLD OCZ jsou fakt totalni bomby,skoda jen ta cena,jinak jaky mas specifikace ty Kingstony(nejsou to DDR2 CL5?)
3-4-4-8 default. Co byste taky za ty prachy chtěli ;D Ale v CC stojí o dva litry více, takže asi tak.
A ony existují nějaké DDR533 s lepším časováním než 3-4-4-8 ... Jsou to KHXy ??? Kdybys sem dal model, tak by to šlo snáze ...Citace:
Původně odeslal Spajdr
Já se teď rozmýšlím nad novými Corsairy se Samsung chipy, Mushkin LII V2, nebo Geil Ultra-X ... Už mě to nebaví :roll:
To nevím jestli existují i nějaké s lepším časováním, někdo se tady ptal na časování, tak jsem je napsal ne? ??? :-)Citace:
Původně odeslal jan555
Na přesný typ se optej millisx(e) :-)
Mě tyhle paměti nezajímají, takže se nebudu nikoho ptát 8-)
Jinak testy na tyhle paměti jsou ...
no jo, srackoidy :roll:Citace:
Původně odeslal Spajdr
Řekni mi nějaký DDR533 paměti, který mají lepší časování ...Citace:
Původně odeslal Xima
OCZ DDR550 EL GOLD CL2,5-4-4-8 :-)
Hmmm, super. Pokud se nepletu, tak tyhle OCZka jsou založený na Hynix B-rev. chipech, stejně jako spousta dalších, které mají 3-4-4-8, s tím rozdílem, že defV u OCZ je 2.85V ... V testech jsou +/- stejný jako ostatní paměti na stejných čipech a co jsem viděl, tak stejně ne vždy jsou schopny toho časování dosáhnout (proto u nich OCZ zvyšovalo defV z 2.75 na 2.85 a stejně to není vůbec jistý) ...Citace:
Původně odeslal TOPIČ
zadny neznamCitace:
Původně odeslal jan555
to casovani je stejne otresny, vlastne ani horsi byt nemuze :roll:
hele, nechces si upravit barvu podpisu? z toho bych se pozvracel :-)Citace:
Původně odeslal TOPIČ
diky
Tak co,dobré? >:}Citace:
Původně odeslal Xima
vynikajici, diky! :-)Citace:
Původně odeslal TOPIČ
Vidim ze ses na tom stejna jako ja. Me se libi ty Mushkiny L2 V2, ale stoji 11 700Kc (za 2x512MB).....coz je dost. A nevim na kolik MHz max. pojedou-cehoz se fakt bojim. a ty Geily u nas nesezenes-sem se ptal snad vsude!Citace:
Původně odeslal jan555
No, je to dost a není to dost - na druhou stranu to není zase o tolik víc, než když je objednáš ze Států + dphčko + clo + ship a řešení případné reklamace je o dost levnější.Citace:
Původně odeslal Neller
Já jsem to vyřešil, půjdu do DDR400 Geil Ultra-X, protože to prostě jsou evidentně nejlepší paměti (DDR400@2-2-2-5/2.5V, DDR533@2,5-3-3-6/2.75V, top DDR561, viz tady http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2174&p=4 , sám Geil garantuje DDR500@2,5), jaký kdy byly, budu se jenom modlit, aby se s nima nic nestalo :oops:
Ty Mushkiny nejsou o moc horší, ale vzhledem k tomu, že stojí cca stejně, tak jdu do Geilu. Je dost deb.ilní, že se tady nedají koupit, ale imho se časem objeví (i venku jsou málokde, je to novinka).
Tyhle jsou o fous lepsi :wink:
http://www.anandtech.com/memory/show...px?i=2145&p=12
Nejsou, podívej se do performance charts :wink: Ale je to stejně jedno, ty rozdíly jsou zanedbatelný ... OCZka vůbec neuvažuju, ty mi nesmí do domu.Citace:
Původně odeslal BRUCEF
2jan555 : tak ked budes vediet nejak zohnat tie Geil Ultra-X tak sa tu pls ozvi pretoze do nich tiez xcem ist. Tieto pamete asi nemaju konkurenciu.
hmmm, 3-4-4-8, to je neco
NECHAPU JAK MUZOU TAKOVYHLE PAMETI LAKAT CLOVEKA SE SOCKETEM A :-o :roll:
jan555: kdy by Ti mely dojit ty Geily? ty me moc zajimaji...
Nevím :roll: Nemám je doteď potvrzené :evil: Posílal jsem dotaz na Geil, kdy už konečně rozjedou ten svůj OL shop, zatím neodpověděli. To bych to zrušil a objednal rovnou od Geilu ...Citace:
Původně odeslal Xima
tak co, uz neco prislo? o nejake terrain-info mam docela nouzi :drool:Citace:
Původně odeslal jan555
Tak zatím vůbec nic :-( Když něco zjistím, dám vědět ...