nefunkční písmena na internetu-help pls!
Mám zajímavý problém ,na domácím PC mi pouze na internetu a ještě jenom někde nefungují klávesnice +,ě,š,č,ř dále už je to v pohodě tzn že třeba ž,ý atd už normálně fungujou.Ve Wordu je funkční vše.A je zajímavé že třeba příspěvky na "seznamu" psát můžu ale tady na OC už tyto klávesy nefachaj.Nemáte nějakou radu?
Jinak povrch XP pro jsem už přeinstaloval a nic :?:
Re: nefunkční písmena na internetu-help pls!
Citace:
Původně odeslal D7D
Mám zajímavý problém ,na domácím PC mi pouze na internetu a ještě jenom někde nefungují .......
Kdy konečně skončí mýtus, že internet je ta hnusná modrá ikonka na ploše? Kdy konečně uživatelé pochopí, že IE je pouze jeden z mnoha programů pro prohlížení internetu? Nevyzdvihuji zde žádný konkrétní program, ale chápete, co mi vadí?
Re: nefunkční písmena na internetu-help pls!
Citace:
Původně odeslal howard
Citace:
Původně odeslal D7D
Mám zajímavý problém ,na domácím PC mi pouze na internetu a ještě jenom někde nefungují .......
Kdy konečně skončí mýtus, že internet je ta hnusná modrá ikonka na ploše? Kdy konečně uživatelé pochopí, že IE je pouze jeden z mnoha programů pro prohlížení internetu? Nevyzdvihuji zde žádný konkrétní program, ale chápete, co mi vadí?
a bohuzial ie jen ten najhorsi po akom moze zaciaticnik siahnut, ale kedze ho ma hned po ruke....