-
Office 2003 Pro + SP1
Tak som sa zamyslal ci by bolo mozne spravit nieco take ako slipstream u officu proste integrovat to do instalacky, neviem ci sa to da ale co som hladal tam toho vela nenasie vlastne nic co by tomu naznacoval neviete nahodou o tom nieco a kde by sa to dalo najst.
Dik.
-
ja jsem to delal u Office 2000, jde to jenom u retail verze, neslo to u OEM verze
-
Suepr a kde na to najdem navod, posli link alebo napis.
PLZ.
Diki.
-
-
Hmm pockaj bud si ma nepochopil aleboto tam nieje, ja to nechcem stahovat ani instalovat uz do nainstalovaneho Officu.
Ja to chcem INTEGROVAT do instalacky Officu aby ked dam instalovat aby som mal uz nainstalovany Office +SP1 komplet tak ako aj WinXP+SP1.
Tzn ked dam about po instalacii tak mi tam napise officexxxx.... SP1, bez toho aby som instaloval SP, asi tak si to predstavujem.
-
to jsem te pochopil dobre, ja mam takhle opatchovany Office 2000 Standard na verzi SP3
mrkni sem http://support.microsoft.com/default...Product=ofwIN1
dej si vyhledat správní nebo administratorskou instalaci, to je instalace, kdy vezmes retail Office od Microsoftu, pustis administratorsky install a ono to vytvori instalacku s identifikaci tve firmy a licencnim klicem, takze je nbudes muset zadavat pri instalaci, tuhle instalaci potom opatchujes SP1, SP2 a SP3
-
Jasne sorrry ja som to akosi nevidel, alebo nejak nemasiel som hladal, ale zle pod slipstream.
Tak pohladam asi to tiez, Ms nejak vymisla, ale tak isto to bude fungovat aj v 2003 alebo asi nie.
-
-
Super dik toto som potreboval, veeellllmi pekne dakujem.