Mam Prolink FX5600 a i bez taktu je GPU rozhaveny jak .... :) ani poradna pasta nepomohla newitw jak chladit ????????? :?:
Printable View
Mam Prolink FX5600 a i bez taktu je GPU rozhaveny jak .... :) ani poradna pasta nepomohla newitw jak chladit ????????? :?:
dej na ten pasiv vetsi vetrak/dej tam jinej a vetsi pasiv (treba ze starsich pentii) nebo tam dej jiny chladic na grafiku (treba popularni silencer - jestli na to jde) nebo vodnika
Já mám na ňom (GPU: FX5600Ultra, momentálně netakt) vodníka... :smoke:
:evil: no jo ja wodnika zatim nemam a nemam potrebu to zatim delat a hlawne se s tim blbe jezdi na lanky :lol:
jj a tam pasiw neni je tam obyc nakej shit aktiw takze asi koupim od zalmana chlazeni na grafarnu a bude to w poho :D ale dik
Mam na stare FX5600 toho Zalmana a topi slusne... :roll:
Toz abys mel dobrej airflow v case ;D
...jinak ti to prehreje masinku...
FX5600 chladim ZALMANEM VGA Heatpipe ZM 80 C, ofukuju ho 120mm ventilatorem pridelanym primo na spodni cast heatsinku sroubkama. Ventilator zdaleka presahuje vysku celeho Zalmana a tudiz mi ofukuje taky Zalmana na chipsetu, teplota chipsetu klesla o 6C, grafika se vubec nezahreje ;D . Z pocitace je ted velmi tichy a chladny spolecnik :D
Way to go, Chronos! ;D :wink:
Ak chces trochu zainvestovat, podla mna sa oplati Thermaltake Giant III, vid moje votpc.czweb.org. Mam tiez 5600 a chladi ju v pohode aj bez ventilacie
Paneboze, to je ALE kus hliniku :eek:
...de-facto neco jako ten Zalman, akorat ze to ma misto na ventilator, coz ve vetranem compu a na FX5600 asik ani moc nebude potreba, s takovou masou, co? :wink:
Tak, nema cenu kupovat drahy Giant, kdyz na to staci pasivni Thermaltake CL-G0003 za polovicni cenu, coz je vlastne to samy, akorat bez vetraku.Citace:
Původně odeslal trodas