Muj problem spociva v tom , ze kdyz chci poslat nekomu SZ a kliknu na odkaz se SZ tak se Firefox proste sekne - Program not responding.
Nemusim k tomu mit treba jeste neco nainstalovanyho aby to fakalo?
Printable View
Muj problem spociva v tom , ze kdyz chci poslat nekomu SZ a kliknu na odkaz se SZ tak se Firefox proste sekne - Program not responding.
Nemusim k tomu mit treba jeste neco nainstalovanyho aby to fakalo?
Ne nic nainstalovanýho mít nemusíš mam 0.9.3 CZ a vše chodí jak má
Tak sem to odinstaloval a znova nainstaloval a porad ta sama chyba. Odkud si stahoval intalak? nebo kolik ma presne bajtu?
Zkus spíš smazat profil (spustíš firefox s parametrem -p) a vytvořit novej.
EDIT: ale samozřejmě přijdeš o záložky atd.
No jo ono to funguje :lol:Citace:
Původně odeslal frelichl
Ses zlatej dikes!
Jak se to mohlo takle podelat?
Nevím, ale mě kupříkladu firefox padal na stránce digineffu. X krát jsem ho přeinstalovával a nic nepomohlo, ale pak jsem si všimlul, že mi zůstává všechno nastavení a tak. Zkusil jsem vymazat profil a ejhle ;-).
Proč to občas takhle blbne fakt netuším.
Jediny duvod, proc nepouzivam Mozillu nebo Firefox jsou nasledujici odkazy (produkt "skveleho" Frontpage):
file:///G:/Group/Standardy/inet.htm
Po kliknuti na tenhle odkaz se proste nic nestane. Da se to nejak obejit?
A co by se jako mělo stát, copak toto je html odkaz :roll: "někam" na internet? (tvůj odkaz nefunguje ani z MSIE :-) )Citace:
Původně odeslal podws
Co tam delaji tri lomena? To je zase nejakej microsofti ohnutej standard - neboli chytry IE, ze si to domysli, nebo proste jenom chyba? Dej tam dve lomena.
Podobny domysleni "chytreho" IEcka je, kdyz ma nekdo na webu tvrdou mezeru () bez koncoveho stredniku. IE zobrazi   jako tvrdou mezeru, no nezabili byste ty programatory?
Tyhle zmrsene odkazy produkuje MS Frontpage. Kdyz das dve lomena, to treti ti kamos Frontpage zase doplni.Citace:
Původně odeslal howard
Me zajima, jak to obejit, ale podle toho, co jsem nasel, to obejit nejde.
:-(
Vsechny tydlencty veci jako tri lomena,   bez stredniku apod. dela M$ schvalne, aby likvidoval konkurencni browsry, co?
Klasika, a ve finale se na svuj produkt vykasle, jako u MSIE6, at si uzivatele poradi, jak chteji.Citace:
Původně odeslal howard
IMHO file:/// protokol je vymysl IE ( http://msdn.microsoft.com/library/de...fined/file.asp ) a ostatni to podporujou jen z duvodu "komaptibility" protoze to useri chcou :/.
Nepomuze http://www.unc.edu/ais/directories/mozilla_fix.html i na 3 lomitka?
ANo, microsoft. A pak vsude slysim, jak ta opera je trapna, jak mozilla je trapna, ze neumi tamto a tamto...
Jo a to ani nemluvim o tom ze to porusuje RFC o URL (1738 pokud to nekoho zajima) ;)
Kdes to vyhrabal? :-o :eek: :eek: :-oCitace:
Původně odeslal jedik
Funguje to!!!!!
Diky!!!!!! Jsem nadsen!!!
Dalsi problem je s timhle apletem, pouzivam ho na svou homepage, ale je pod Mozillou hrozne pomaly:
http://www.arachnoid.com/outline/index.html
A IE i Moz pouziva stejnou JRE?Citace:
Původně odeslal podws
Resp. jake mas JRE(verze)?
Diky, Uz to neres, aplet jsem nahradil nejakym Javascriptem, takze diky Tobe se muzu vratit po x letech k rodine Netscape/Mozilla/Firefox. :-) :-)Citace:
Původně odeslal jedik
Bude to trochu sok, namatkou uvedu spravu Favorites v IE - prakticky nulova / versus komfortni bookmarky v Mozille. :o
Jen jedna vec mi jeste nefacha, DOC, XLS muzu pres mozillu otevrit (zepta se, potvrdim otevrit v MS Office aplikaci), ale MDB (MS Access) priponu neotevru, mozilla nabizi jen Save to disk, a zatim jsem nenasel jak ji prinutit, aby se zeptala taky.