Poradíte mi prosím někdo jak rozdělit image soubor který vytvoří Norton Ghost tak aby v mém konkrétním případě kdy má 1,2GB šel rozdělit na 2CD ???
Printable View
Poradíte mi prosím někdo jak rozdělit image soubor který vytvoří Norton Ghost tak aby v mém konkrétním případě kdy má 1,2GB šel rozdělit na 2CD ???
Ghost umí přímo vypalovat,image si rozdělí sám a umí i bootovací CD.
Je potřeba spustit ghost (při vytváření mirroru) s parametrem (z DOSu). Např.:
ghost.exe -clone,mode=pdump,src=1:1,dst=g:\cecko.gho -split=690 -Z8 -sure -fx
V tomto případě se obraz "prvního" disku (céčka) uloží do souboru cecko.gho na disk G. Obraz bude dělen po 690MB a další soubory budou mít koncovky s pořadovým číslem. Ostatní parametry vyjadřují stupeň komprimace a ověření zápisu.
a nebo kdyz uz ho mas hotovej a nemuzes ho delat znova, tak treba WinRar, ale to predtim je o moc elegantnejsi reseni ;D
Ghost dokaze rozdelit aj hotove image. Otvor ten image cez image explorer a tam niekde bude volba na rozdelenie. Este som to nerobil, ale minuly tyzden som robil image disku a cital som navod. Nastastie mal image iba 660MB, takze som nemusel riesit rozdelenie.
Díky všem určitě to vyzkouším,ale mám ted plný ruce práce s malováním takže to chvilku počká :(