Jaka asi bude...
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...23489&level=29
Printable View
Jaka asi bude...
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...23489&level=29
No to jsem taky zvedavej, pokud na tom bude jako CD-ROMky od Teacu, tak jdu do toho, protoze to jsou vyborny mechaniky.
Vypada dobre,ale DVD od Toshiby jsou taky dobre a navic jsou uz na trhu celkem dlouho-asi koupim Toshibu
ejchuchůůů!!! no konecne se s tim vyvrbili! ted se mi muze posrat ta moje 3,5 roku stara dvatricitka teac ;D
ale ja ji nedam, necham si ji na cumeni na divx a tak-ta precte uplne vsechno a vydrzi jaxvine
No konecne, taky jsem si kvuli tomu nekoupil do ted DVD... ;D
jenom mne trochu pobavili Czechcomputer
DVD-ROM Teac DV-516E 16x/48x ATAPI OEM
Výrobce: Asus
Záruční doba (měsíce): 24...
Tak je to ASUS nebo TEAC ? ? ? ;D
Kruci uz me stve ta moje CD-ROMka nic necte mrcha jedna a tak nevim jestli mam kupit novou anebo rovnou DVDcko? A kdyby to DVDcko ci ten Teac nebo Toshibu? ???
Ja bych TEACu veril, veril jsem mu nekolikrat (jak je poznat z podpisu ;D ) a nikdy jsem nelitoval, napriklad palirna uz pali 3 roky, CD napalila v tisicich a kdyz znamym zacali palirny po tech 2 letech provozu odchazet, tak jsem tech penez navic nelitoval a nelituju dodnes.
Jo este zhe sem to DVD od Toshiby zatim nekoupil....asi pudu do TEACa ikdyz ta Toshiba je hooodne dobra ale po zkusenostech s CD TEACa beru TEAC ;D
já bych asi taky počkal a bral bych Teac.
Toshiba DVD jako jedna z mala mechanik cte sub channels data,coz je nepostradatelne pri cteni chranenych cd,bez nich se cd chova,jako kdyz spatne vypalite chranene cd (to jeste xxx.exe provedl neplatnou operaci a bude ukoncen) takze by to chtelo nejdriv overit jestli ten Teac DVD umi cist sub channels.
Od te chvile, kdy se o tom zminili na CDR, cekam jen az ji dostanou do ruky a otestuji. Pak nasleduje okamzita objednavka, protoze od Teacu to muze byt zase jen skvost. Obzvlast kdyz s tim tak dlouho Teac cekal, tak to prece musi byt vychytane!
No len sa neposerte ;D
Ja by som sa skor obaval kupit prvu DVD mechaniku od nejakej firmy. Ine firmy (napr. aj Toshiba) ich uz par rokov vyrabaju takze maju prakticke skusenosti.
Z TEACu se klidne poseru ;) , myslim si ze tato firma ma hodne velke zkusenosti a dobrou povest na poli kvalitnych CD-ROM a CD-RW a rozhodne si tu povest nebudou kazit tim ze vydaji nekvalitni DVD-ROMku
Souhlasim s tim, co napsal Rainbow - taky bych se nepodelal z toho, kdyby napr. Subaru vyrobilo motorku a uz vubec bych ji bez jakehokoli testu nepasoval na favorita...
az si to nekdo koupite, tak tady poreferujte, at nekupuju shit ;D
s tema subchannels-vypada to ze by to mela umet-umej to vypalovacky a cdromky vod teacu uz minimalne 2 roky zpatky...u dvd by to snad meli rozfachat taky
ja sem Teacu veril jednou - s 40ti rychlostni CDROM... bohuzel zklamal..
Snad na tom DVD bude lip : :wink:
dorf: Heh subaru nemuze vyrabet motorky - nevim jak by u nich uplatnily svoje zkusenosti z pohonu vsech 4 kol ;D
jen jestli jsi ho neuštval :wink:
...někdo preferuje kvalitu a osvědčenou dobrou značku,někdo zas cenu...
Jo Teac 40x byl krám a drahej.Vypalovačky jsou skvělý ale nechápu proč někdo šílí z první DVD od Teac.Ale čim více radosti na světě tím lépe pro všechny. :-) My realisti si bohužel počkáme na první zkušenosti,testy.Nerad kupuju zbytečnosti.
Hrome, uz at to nekdo ma, at se dovim, ze je lepci nez Toshiba a muzu si ji koupit, hi hi hi :lol:
Teac mam rad ale zase nejsem zaslepenec...Citace:
Původně odeslal chessman
Jenom by mne zajimalo, jak si prisel k tomu, ze Teac 40x (teda asi CD 540E), byl kram a drahej? Drahej rozhodne, ale rychlost rozpoznani a nacitani, extrakce audia, chybovost cteni a hlavne bezkonkurencni cteni vseho poskrabanyho, staryho a na jinejch CD ROMkach necitelnyho, rekl bych ze v dobe sveho vzniku nemel konkurenta.
Takze dle myho sice drahej ale mam ho do dneska a to docela dlouho a nedam na nej dopustit... ;D
Kdyz srovnam tehdejsi produkci cca. 40 rychlostnich Cyberdrivu, BTCcek, Toshib a dalsich mechanik, byl jeho nakup pro mne malym zazrakem...
Mám ještě hodně mechanik.Sice jsem Teaca reklamoval ale stejné problémy byly na BTC,Memorex,Asus.Takže by přicházelo do úvahu jen grabování.Možná prostě nepřesnosti v seřízení optik.Ale za ty peníze určitě nestojí/nestál.Toshiby sice rachotěj ale práci odvedou poctivě.
Moja Toshiba 36x je pekne ticha, rychla a cita vsetko.
Mozem potvrdit.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Precitala dokonca to, co neprecital 40X teac :o
To blahopreju, ja mam opacny zkusenosti.Citace:
Původně odeslal PiT
jednu 40x Toshibu jsem nacpal do pocitace pro tatika, svou praci odvede, je docela ticha, ale rychlosti cteni i audio extrakce se zrovna srovnavat s TEACem neda...
Ale kdyz vam vyhovuje, tak proc ne, ja osobne se tesim na nakup novyho DVD, ikdyz ten Teac skutecne nevypada tak super, jako jeho CD a CDRW predchudci...
Ale upjatej rozhodne nejsem, vyresim to klidne Toshibou, Asusem nebo Necem... ;D
:roll:Citace:
Původně odeslal tiktak
TEACy su zname tym, ze Audio CDa citaju ako datove a to je veeeelice naprd, pretoze je to sice brutalne rychle, ale AudioCD neobsahuje opravne algoritmy, tym padom ti je 40X citanie na dve veci, lebo ked nagrabbujes nejake CDo viac raz, vzdy bude par bajtov inych...
A potom je to fakt tak, ako sa hovori - nie je pit ako pit :)