Zdar potřeboval bych poradit od odborníku, jaké KOSSY ke kompu nějak okolo 1600-1800Kč
www.koss.cz
UR/15
TD/49
Sporta Pro
GT/5
Nebo jině...???
PORAĎTE ???
diky all.... 8)
Printable View
Zdar potřeboval bych poradit od odborníku, jaké KOSSY ke kompu nějak okolo 1600-1800Kč
www.koss.cz
UR/15
TD/49
Sporta Pro
GT/5
Nebo jině...???
PORAĎTE ???
diky all.... 8)
ja bych vzal bud sporta nebo UR30. (ty mel na lanparty oranger a me prisly good)
ale lidi tu doporucujou Sennheisery ze prej za tu cenu sou lepsi tak se este podivej po nich :wink:
Já osobně mám doma R65b, který u nás prodává LadyKiller na www.progamingshop.cz a kámoš má SB/40 a ty sou taky hoodně slušný,
asi bych si raději připlatil a šel do SB40. Zeptej se fabsy tan je myslim má.
nejsou ty SB40 to samy co UR30 akorat s interkomem???
No úplně stejný to neni, ale i tyhle se daj.
jj mas pravdu stejny to neni, koukam na parametru a UR30 sou lepsi nez SB40 :wink:
sporty budou na hry nejlepsi , ale stejne bych bejt tebou vzal neco s microfonem
DOT: Prave ze nemyslim ze by sporty byly ke kompu nejlepsi, ja mam KSC35 coz jsou vlastne Porta Pro bez hrazdicky a problem je ten ze jak je clovek vali u PC tak ten jejich tenkej kabel rychle prijde k uhone. A hlavne maji ten kabel dost kratkej. Takze musis mit prodluzku. Ja bych ke kompu vzal naky masivni uzavreny..
Viděl bych to na SB40 :wink:Citace:
Původně odeslal DeeKay
Ja bych to videl na UR30 :wink:Citace:
Původně odeslal Studna
nerikal nic vo tom ze chce interkom :wink:
ja bych doporucoval bezdratovy sluchatka - fakt super vec. kdo nezkusil neuveri. mam sice nejaky stary hama, ale fungujou docela good.
videl sem ted ale krasny RF philips...
RF rulez ;D
za ty prachy bych sel asi do SportaPro. (osobne pouzivam Porty) Navic se hodej i k necemu jinymu nez jenom ke kompu. :-)
no ja mam R/55B s microfonem sou cool
Deekay: ja sem napsal na hry, coz je zas trosku jina kategorie a co sem slysel tak ty sporty maj hodne vyraznej zvuk oproti neSporta kossum
s tim kabelem mas pravdu , to je voprus .
mam KTX/PRO s temením mostem,suprově držej na hlavě a nespadnou když se vyhejbáte kulkám :lol: . Občas s nima chodim běhat.Ale spíš záleží na co je máš,jestli univerzál,hry nebo hudba.
Tak ktere na hry koupit a kde ?? do 2.000,-
takze kdyz to uzavreme tak je muj tip na sluchatka ke kompu: KOSS UR30
.... nejsou to kossaci ale sou good a pouzivam je jenom u kompu a maximalni spokojenost 8) .. technics RP-F800, 880 .. frekv. rozsah 5Hz-30kHz je taky dost na pohodu .....
http://www.panasonic.cz/panasonic/we...C?OpenDocument
No ja mam bezdrat thomsony WHP 540 za asi 1,8k kc a kvalita je prumerna...je tam hodne poznat ze je to bezdrat tudiz je tam pomerne velkej sum...ale nikdy sem jiny bezdratovy neposlouchal :|Citace:
Původně odeslal wong
Já být tebou, tak Kossy neberu. Podle mě je to nadhodnocená značka, která nenabízí dobrý poměr zvuk/cena. Ani co do kvality nejsou nic moc. Technics, to je zaručená japonská kvalita, k tomu není co dodat :cool: . Já bych ti za mě doporučil tyto uzavřená sluchátka SONY MDR-V55. Jsou vychvalována uživateli tady v ČR i v zahraničí. Za tu cenu nemůžeš koupit líp ;)
:-D koukni na datum