Dual nebo single layer mechaniku?
Ahoj,
tak jsem se rozhoupal ke koupi DVD palírny a bez ohledu na jednotlivé značky a modely bych se chtěl zeptat, jestli má dnes cenu ještě kupovat normální, t.j. neDUAL DVD palírnu. Chápu, že Dual DVD je budoucnost, ale jaká? Média budou za rozumnou cenu (20-30kč) tak za 10-15 měsíců a v té době budou výrazně kvalitnější DL mechaniky, neboť se mi zdá, že v současné době je DL technologie domácího vypalování vyloženě v plenkách. Otázka je, jestli tedy v době, kdy budou DL DVD média za cenu dnešních nedual, nebude třeba stejně tak ajko tak koupit novou, kvalitní DL mechaniku, protože s prominutím, čtu-li zkušenosti a recenze lidí, co je mají, tak mi to přijde problematičtější a poruchovější než nahrát do ZX Spectra hru z gramofonu na kliku... Nejsou prostě současné DL mechaniky vyložené "šmejdy", rpoti tomu co přijde, nebo se to bude řešit jenom upgradem firmwaru. Nejde mi ani tak o rychlost, ajko o kvalitu pálení. Díky.
Re: Dual nebo single layer mechaniku?
Jednak jsou dual layer mechaniky vychytanější a druhým mocným důvodem je minimální cenový rozdíl mezi modely max. desítky korun (až na výjimky - LG - kde je rozdíl mezi 4082 a 4120 větší). DNESKA UŽ PROSTĚ NEMÁ SMYSL KUPOVAT nonDL MECHANIKU.
Podívej se na recenze, odkazy jsou v našem přehledu, jasně uvidíš, jak výrazně mechaniky pokročily.