No som zvedavy co urobila 0,11micron technologia, ako to pojde taktit a hriat. Kua skoda ze je len pre PCI express. Ked to niekto skusite nahodte vysledky
Printable View
No som zvedavy co urobila 0,11micron technologia, ako to pojde taktit a hriat. Kua skoda ze je len pre PCI express. Ked to niekto skusite nahodte vysledky
velmi, velmi, velmi, velmi... slabe
jsou nekde testy taky by me to zajimalo jestli to bude mit alespon na 9600XT.. dejte link pls. dik
110nm technologia je len opticky shrink 130nm... tranzistory su napakovane hustejsie vedla seba. Jedine co to prinasa je mensi die, co samozrejme znizuje naklady. Teda taktovat to nepojde nijako prevratne lepsie a hriat to bude rovnako... len na mensej ploche.
EDIT: Na 9600xt to nebude mat ani omylom... pozrite si specifikacie.
Ati u X300 slubovala dvojnasobny vykon ako 9200 a to by teda malo stacit na 9600 ale ci aj XT to neviem.
Ku R9600XT sa prirovnava X600, ale X300 urcite niee !! A X300 je rychlejsia ako R9200 ale dvojnasobne ? to pochybujem
pokial viem X600 je presne to co 9600 len z rozhranim PCI Exppress a mozno ma nejake mensie optimalizacie. 2nasobny vykon X300 oproti 9200 som si nevymyslel: http://www.pcspace.sk/hardware/index.cphp?page=3120Citace:
Původně odeslal janko_hrasko
ale ci je to aj pravda neviem, uvidime :wink:
K tomu X600(XT) vs 9600(XT) je to tady Jak vidno, tak X300 na 9600Pro (byť snad lehce na non-pro...)mít nebude...[/url]
má jenom dva vertexshadery... :roll: