Co řikáte na tyhle nový čispety a desky. Vyplatí se do nich jít?
Nějak sem tady o tom nic nenašel. Jestli se to tady už řešilo, tak mě nekamenujte pls.
Printable View
Co řikáte na tyhle nový čispety a desky. Vyplatí se do nich jít?
Nějak sem tady o tom nic nenašel. Jestli se to tady už řešilo, tak mě nekamenujte pls.
Imho je to ještě příliš brzo (moc nový nemusí se rovnat dobrý) a dost brutálně nákladný - nový cpu, grafika a pravděpodobně i ramky ...
Takže ne, nevyplatí :idea:
Jasný, to chápu, jen sem myslel, jestli to tady už někdo třeba nemá :-)Citace:
Původně odeslal jan555
Prodával jsme, ale výsledky testů bohužel nemám, bylo to na rychlo..
Intel deska s i915 + kompletní výbava, přesný označení bych musel najít
P4 3.2GHz
+ paměti a vga Prolink FX5750, instalace všechno proběhlo bez problému, ale ještě nějakej čas bych počkal a osobně bych to nechtěl... Ty PCI sloty ne pro grafiku mě přišli totálně prtivá, že jsem se toho bál a ta patice pro CPU, jak má piny a procesor ne mě příjde hodně nepraktický, garantujou prej 5 výměn, ale měl jsem docela nahnáno, gdyž jsem to vyděl
No prej se dá ten procák dost dobře zku*vit když se jen dole otřeš prstem, toho bych se taky bál. Vidím že to zatím nemá cenu.
tak akoze otierat prstom akekolvek kontakty je hodne titulu POHLAVNY ORGAN ... inak nahnano? asi si pekelne lavy lebo ja som tom robil uz dohromady tak 10x (3 dosky, 5 cpu rozne prehadzovane) a no problem :)
co vím,tak výrobce většinou garantuje 20 výměn CPU, cože může být pro někoho dostatečnej počet a pro jiného ukrutně málo. Samo o sobě to ale o něčem vypovídá :)
No řikal mi to spolupracovník, že se stačí dotknou prstem a hned je tam přechodák :roll:Citace:
Původně odeslal MadCap
hehe a to si myslite ze na procakcho nevadi ked im osahavas piny? len ono to jaksi menej ide .. podobne ramky alebo cokolvek ine! ..
Prostě sou ty nový procáky na to víc náchylný, ale sám sem je eště neměl v ruce, až budu, tak budu moct něco řikat.Citace:
Původně odeslal MadCap
Na osahavanie su lepsie ine veci ;D Ale to nic nemeni na tom, ze ten novy socket je debilny...Citace:
Původně odeslal MadCap
ale prd, neni debilny, je len menej blbu vzdorny, ked to tam je nahodene tak je to rock solid, kvovoa patica, pevne uchytenie, bez problemov :)Citace:
Původně odeslal Rainbow
No ked su tie dosky nove, tak by to malo fungovat, inak by to bol maximalny shit ;D Horsie to asi bude po par rokoch a par vymenach CPU.
hehe no obecne plati ze procesor moc casto v doske nezmenis (pri dnesnych mobo), ono ani nie je nejak zvlast dovod to menit alebo vobec vytahovat von, lebo to co si dneska kupis uz je drsne vykonne tak ci tak :) ked prestane stacit tak to aj tak vacsinou clovek zmeni kompletne alebo ked nie tak 5 cpu v 1 mobo som daval aj ja a nic sa jej nestalo (asus topmodel)Citace:
Původně odeslal Rainbow
No je pravda, ze dnes sa procesory takmer vobec nevymienaju - bud sa hned zmeni socket alebo dokazu nekompatibilitu vyrobit aj bez toho. Som zvedavy, kedy sa objavia dosky s integrovanymi procesormi P4 ;D Firma PC Chips je v tomto expert - robi dosky s integrovanym Duronom :-)
to jsem zvedavej, vcera sem mel na stole jednoho toho durona ;DCitace:
Původně odeslal Rainbow
zadna slava, treba s P4 by byly lepsi :lol:
Tak jak občas zajdu do práce, tak nám nakonec stejně nezbyde nic jinýho než na tenhle, nebo jinej LGA chipset přejtít. Protože včechny nový procáky budou do týhle patice. :roll: