Tak jsem zjistil, ze G550 si ve 8KRAI ani neskrtne ....
totalne nekompatibilni .....
Na gigabyte i865 vse ok, takze jdu zjistit domu, co na me 8KRA2+ a zitra zjistim jak je to s KT600 vseobecne ....
Ach jo ....
Printable View
Tak jsem zjistil, ze G550 si ve 8KRAI ani neskrtne ....
totalne nekompatibilni .....
Na gigabyte i865 vse ok, takze jdu zjistit domu, co na me 8KRA2+ a zitra zjistim jak je to s KT600 vseobecne ....
Ach jo ....
Tento problém jsem jednou taky na 8KRAI řešil a pomohl update BIOSU té Matrox G550. V Asus A7V600 a Abit KV7 to bylo bezproblémové.Citace:
Původně odeslal svaca
Diky, Spec ... :-)))) Zkusim to, na me desce to same, dneska jsem chtel jeste zkusit GA-7VT600 ....
Co me jeste trapi je to, ze pod linuxem (Slack 10) mi fungovalo vse i OpenGL, coz je divne ... Ale uvidime, jdu flashnout ten bios na matrox, snad ho nekde sezenu .... :-))))
Ten BIOS normalne sezenes na www.matrox.com staci hledat, presne tuto konfiguraci co mas, jsem provozoval na svem PC cca mesic a zadny problem (je pravda, ze do Matroxe jsem dal posledni BIOS co jsem nasel, neb Matroxy byvaji docela haklivy na vse mozne:-) ) Takze bych souhlasil se SPECem, ze je mozne, ze to je tim BIOSem, neb ta konfigurace mi behala bez problemu.
Paja_K
Hmm, na Matrox jsem nasel balicek biosu pro G550, G450, G400 v2.57 jsem nasel, ale pri flashi mi to zahlasilo, ze mam bios 14 na tom G550 a ze je to posledni BIOS, takze - smula ...
Na Google jsem nic nevygoogloval, pricemz jsem narazil na www.ecsusa.com, na biosy pro matroxe v NB a tam maji aktualizace, ktere resi presne TYTO problemy, bohuzel, ty nejsou pro me ... :-))))
Takze ted zkousim GA7vt600-1394 a kdyz to pobezi, vymenim desku, kdyz ne, tak, tak mi musite jeste poradit .... :-))))
Tak na GA-7vt600-1394 bezi, takze pouze EPoX ...
A je ten Epox v poradku po HW strance, neni zraly na reklamaci? Mas v nem posledni BIOS (tusim 10.8.2004)? Beha v tom Epoxu nejaka jina AGP karta?
Paja_K
Ale samo, EPoX je v pohode i ten muj doma, stabilni jak BETON ....