Kdyz zmacknu alt + F5, tak zcerna obrazovka a za sekundu se zase objevi beze zmen. Mam podezreni, ze to ma neco spolecneho s ATI. Jestli to neni nakej hotkey, nebo tak neco. Da se to vypnout? Uz jsem to nekolikrat hledal a nenasel.
Printable View
Kdyz zmacknu alt + F5, tak zcerna obrazovka a za sekundu se zase objevi beze zmen. Mam podezreni, ze to ma neco spolecneho s ATI. Jestli to neni nakej hotkey, nebo tak neco. Da se to vypnout? Uz jsem to nekolikrat hledal a nenasel.
Vypni ATI Hotkey Poller service...
Ono to nejde stopnout. Jedine, co jsem mohl, ze jsem prepnul spousteni z Automaticke na Rucni, tak po restartu uz to (snad) nebude bezet.
Da se to nejak konfigurovat?
mam R9600Pro a mne to tez robi len taky malyu dotaz naco to chces vipinat moc ti to tam zavadza????sak ja by som si to ani nevsimol.;.... :)
no chci to vypnout, protoze alt + f5 je v total comanderu kopirovani do archivu, v praci to hodne pouzivam a doma nemuzu :-) vlastne ono tech programu je vic :-)
da sa to vypnut velmi jednuducho, control panel, display a tam je urcite policko nieco ako "enable hot keys" (asi advaced tab, to najdes) tak to zrus a budes mat vyhrane
mam na ntbk ati a tiez mi to vadilo pre total commander
no to me taky sere v commandru, ale normalne sem to vypnul ze se na jel na to policko, kde je ta zkratka alt+f5 napsana, a vymazal backspacem a ulozil... :-)
Tohle nepomohlo ! Hotkey poller nebezi a stejne alt+F5 dela furt to samy.Citace:
Původně odeslal sisi
Ale kde je to policko? Uz jsem to nekolikrat hledal a nenasel, jestli to tam je, tam sem slepej.Citace:
Původně odeslal Austin
rad bych ti popsal presny navod, bohuzel mam svou Atinku na reklamaci a nyni hniju na Geforce2Citace:
Původně odeslal howard
no ale zajdu kouknout k brachovi :-) ze ses to ty :-)
takze, je to v menu Obrazovky a tam si vyberes prepnout obrazovky a pod tim vymazes to alt+F5
bracha ma Omegy, ale melo by to byt stejne..
Takze napisu to podrobne, aby byla jistota, ze jsme oba na stejny obrazovce:
pravy na plochu -> vlastnosti -> karta Nastaveni -> tl. Upřesnit -> karta Obrazovka (s cervenou ikonkou ATI) -> pod "Vzhled" je combobox, ktery kdyz rozbalim, jsou tam dve polozky: Prepnout obrazovky, Výchozí jediná obrazovka, at tam dam cokoliv, v klavesovy zkratce pod tim je "není". At delam cokoliv, furt to alt+f5 dela to samy.
Sme oba na stejnem miste?
jo sme, a kdyz ja tam mam neni, tak mi to nic nedela...Citace:
Původně odeslal howard
zkus treba jeste vypnout Ikonu dlo u hodin v karte moznosti
treba tam vypni vsecko :o)
No tak pomohlo vypnout "Zpřístupnit aplikaci ikona ATI na hlavním panelu". Fenk jůů ;D , konečně můžu komprimovat v Total commanderu a reloadovat frame v Opeře :-)))) to je takova nadhera 8-) 8-) 8-)
Mal som ten isty problem, a vyriesil som ho tak ako Ti radili,
ale medzitym som commanderi nepouzival alt+f5, ale klasicky cez menu: FILES -> PACK ;D
tak ja chvili pouzival normalne tu ikonu archivu, nez sem na to prisel jak to vypnout...Citace:
Původně odeslal Janikbanik
ale prece vzdycky sem mel tik a pokazdy sem zmack to alt+f5 :) bez toho se proste neda zit :wink:
Jo jasne, to taky de, ale ja mam v TC nastaven single-click - kdyz hejbu mysi, tak ze zaroven hejbe kurzor v seznamu souboru a spoustim jednoklikem - takze tuhle operaci nejde moc dobre udelat mysi, musel bych klavesnici vlezt do menu a to neni pohodlne. Ja jsem spis pouzival kontextove menu WinRARu ke komprimovani.
Ja som mal ties s tym Alt-F5 velky problem a podarilo sa mi to vypnut cez registre. Zmenil som hodnotu
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\ATI Technologies\Desktop\0000\Profiles\Schemes\Environ ment\Switchamongstdisplays]
"Hotkey"=dword:00000474
na 0.
Jak si na to prisel? :-)
Ted sem nainstaloval Cat 4.10 a samozrejme zase naskocila ikonka ATI, tak jsem ji musel zase zakazat :-)
Je ta ikonka vubec k necemu dobra? V tom menu neni nic prevratnyho.
Ja si cez tu ikonku prepinam rozlisenie. Cez tu ikonku si mozem nastavit 1152x864, a cez plocha->vlastnosti mi to ide maximalne 1024x768.