Chci kupovat flexo, ale porad nevim jakou barvu vzit. Case mam tmave cervenej, ve vnitr modrou katodu. Chci koupit UV flexo, ale nevi kterou barvu premyslel sem o zlute nebo cervene, co myslite jaka by se hodila??
Printable View
Chci kupovat flexo, ale porad nevim jakou barvu vzit. Case mam tmave cervenej, ve vnitr modrou katodu. Chci koupit UV flexo, ale nevi kterou barvu premyslel sem o zlute nebo cervene, co myslite jaka by se hodila??
Mňo, já teda nevím (muselo by se to vidět), ale červenej case + modrá katoda + žlutý flexo ??? To asi neeee ...? Když už, tak asi červený, nebo modrý, ale stejně - černá je nejlepší (pozor na efekt kolotoč ;D )
jj to je fakt, efekt kolotoc bych moc nechtel :-) takze to asi vypada na tu cervenou
Eh?Červený case a modrá katoda?To byla asi jen nouzovka,že neměli červenou,ne?Jinak bych tvůj vkus mít nechtěl... :roll:
A žádné UV flexo neexistuje,jen pro tvoji představu.
Barvy vypadají pěkně až na všechny neonové(kromě modré,ta jde)-ty vypadají hnusně.Být tebou,vezmu klasickou červenou nebo černou "clean cut",ale ta katoda by měla jít do haj*lu...
@Tomas Jen tak mezi námi, já mám pro změnu modrý case a zatím jen červěně podsvětlené fany a plánuju červenou katodu. Tahle kombinace vypadá podstatně líp než obyčejná počítačová šeď a cokoli jiného a stříbrných kombinací s čímkoli už mám docela dost toť můj názor.
@Koutas: šel bych asi do červeného nebo řerného flexa. Kdyžtak nahoď nějaké foto :-)
já bych tam dal červený..
nevim co se ti na takový kombinaci nelíbí se podivej jak to mam já www.martin.dnetcz.net/case ,myslim že to tak špatně nevypadá.....Citace:
Původně odeslal Tomas
@ -martin-
ale barevný to teda je :wink:
tak takCitace:
Původně odeslal iwi007
pod todle se taky podepisu.
Igdyz je rozdil modrej case-cervena katoda x cervenej case-modra katoda
2Koutas: flexo bych dal asi cerveny nebo cerny, ale zalezi na tom jak ten case cely vypada, ja ho nevidel takze prdlajs poradim (jako vsichni ostatni)
tak ja se pridam, mam taky cervenej case a modry fany a modrou katodu. proste me se absolutne nelibi kdyz je case cernej/stribrnej/modrej. proto volim cervenou. a mit vse do cerveny vcetne svetel se mi nelibi, proto volim modry osvetleni, navic modry osvetleni vypada asi lip. nekomu se tahle kombinace nemusi pozdavat, ale kdyz je to pak videt v realu, myslim ze to vypada hodne dobre.
flexo zatim nemam, ale kdybych kupoval, tak bud neco tmavyho, nebo modry, pripadne bily (stribrny).
Modrý nebo černý :-)
Já bych bral do tvýho casu černej Clean-Cut a esli chceš mít něco jóóó cool a UV aktivní, tak si od caseking.de kup UV aktivní molexy - CASEKING.DE MOLEXY
//EDIT: jinak z Německa dováží třeba NUGGET
To si presne nekupuj ty molexy a uz vubec ne AC Ryan sady. Vyhodil sem do **** litr za takovou cervenou sadu s molexama a misto cerveny mi prisla ruzova. Fakt supr. Takze budu kupovat u Riggera zelenou UV.
Jj, já mám UV reactive SATA kabel modrý, v reálu je hodně světle modrý, trochu do zelena :roll:Citace:
Původně odeslal NazQul
Jinak já fakt preferuju černou, ale vůbec lepší molexy (sady nejsou) jsou Vantec EZ-Grip - set o 10 kusech stojí v US pod 10 USD i s nástrojem na sundání ...
Lidi jaký flexo do tohodle? Přemýšel sem o červeným a nebo zeleným.
http://www.nightmare.unas.cz/stranka7.htm
Poraďte díky.
Černý, jako skoro všude. :idea:Citace:
Původně odeslal BananaYoe
Ještě bych se chtěl zeptat mimo téma kolik má mejt to flexo průmer? Nevím jestli vzít 10mm a nebo 6mm. Co myslíte? Chci to normálně do PC na klasický kabely ze zdroje.