Ak sa smiem spytat,kolko je maximalna tepelna hranica pre prescott ??? Mam 2.8 socket 478,napiste-nechce sa mi hladat :D
Printable View
Ak sa smiem spytat,kolko je maximalna tepelna hranica pre prescott ??? Mam 2.8 socket 478,napiste-nechce sa mi hladat :D
keby boli vsetci ako ty a nechcelo sa im hladat tak kde skoncime ? hnusny lenivec!!!! GRRRRR :evil:Citace:
Původně odeslal Mr_ORO
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=63604
OT : OMG prosim ta ty sa krot. Citat tvoje prispevky kde skoro kazdemu nadavas do lamy je uz hnus :roll:Citace:
Původně odeslal MadCap
Jojo, nějak mu to nesedí s jeho avatarem že? :wink: ;DCitace:
Původně odeslal Benco
No dik ale to uz som cital a nehodlam davat dole chladic a testovat kolko znesie,pytal som sa normalne,urcte to niekde je,mam stiahnutu tabulku max teplot ale je tam najnovsi CPU Willamente a to uz je dnes starinka-asi si to najdem sam :(
pokracujeme v OT > ja nadavam iba tym co su lenivy a neschopny si cokolvek najst a to suvisy nie z vedomostami ale s inteligenciou a pristupom ;D :lol:Citace:
Původně odeslal Benco
Forum je na to aby niekto poradil,pripadne vysvetlil-Diky Ty supervseved
forum tu je hlavne kvoli diskusii o problemoch, ale nie kvoli tomu aby si niekto, kto je hodne znacne lenivi si cokolvek zistit zistoval veci bez prejavenia aktivityCitace:
Původně odeslal Mr_ORO
btw preco by si akoze mal davat dole chladic? uplne staci zastavit vetrak ;D ale asi si deformovany video Toms Hardware staruckym co .. inak mas dosku Abit a keby ta napadlo navstivit http://forum.abit-usa.com tak tam najdes siahodlhy thread kde ludia vypisovali svoje teploty a maju PRESNE tvoju mobo ;) ale to by si najprv musel prejavit aktivitu .. no skoda reci proste :roll:Citace:
Původně odeslal Mr_ORO
MadCap má objektivně pravdu a nevím, co je na tom k nepochopení ??? Osobně považuju spojení "nechce sa mi hladat" za drzost hrubého zrna :evil: btw: kdyby někdo chtěl vodit každého za ručičku (a utírat mu zadek), nechá se zaměstnat v mateřské školce ...
Nehledě na to, že to "nechce sa mi hladat" je v rozporu s pravdily celého 4a, takže se zklidněte!
Mno, vzhledem k tomu, ze si porusil pravidla a navic se ptas na neco, co se da najit... nechapu proc se vozis po Madcapovi, kterej ti poradil a jenom ti rekl, ze jsi lenoch... coz je pravdaCitace:
Původně odeslal Mr_ORO
btw. tema pravidlama jsem myslel tvuj podpis... kdyz si das tu praci a prectes si sekci "zpravy od administratoru" tak na to prijdes :evil:
A este nieco,nemam cely den na to hladat niekde nejake zasite forun,a preklikavat sa textami,ktore su mozno neobjektivne,chcem raznu odpoved a nie citat same veci ako ,,Mas zly podpis,porusujes pravidla-vas je do toho nic si myslim,chcem poradit a nie citat nezmysli co ma nezaujimaju-Dufam ze sme sa pochopili
to znamena, ze chces, aby ty "hlouposti" cetl nekdo jinej? Raznou odpoved ti dam velice snadno:
Zkus neco hledat sam!
Nie,tym som mal na mysli ze ked sa niekto nieco opyta,tak ostatny mu odpovedia k danej teme alebo mu daju odkaz,som tu novy a neviem ake tema uz sa preberali,myslim ze niesom prvy ktory sa pyta na to co uz sa preberalo,myslim ze to sa stava asi v kazdom forume-nemyslis ?
koukal ses nahoru doprava, je tam cervene ohranicena ikona jmenujici se search. Ver mi je to velice mocna zbran. tot asi k tomu, ze nevis co se tu probiralo... spis se zamysli nad tim, cos rekl -najdete to nekdo za me, sem linej to hledat
To ze si novy neospravedlnuje ze si neprecitas pravidla. To akokeby si sadol do auta isiel si stovkou cez mesto a ked ta zastavia policajti , tak im povies ze si si neprecital pravidla a ze co vobec od teba chcu. :roll:Citace:
Původně odeslal Mr_ORO
Inac ako hovoris , nie si prvy co sa to pyta , tak co takto skusit pohladat. To je taky problem ? Hore mas pekny search (hladat) button.
:eek:
OT: Na takéto posty by som si dával pozor a to sa tu ešte naťahuješ s moderátorom o pikačovinách (jedno-slabičné a smajlikové posty = slepejš).Citace:
Původně odeslal Mr_ORO
Oddelene z ineho threadu a LOCK :evil:
Recept na "jsem linej to hledat" zni G00gl3 4n5w3r5.
a jinak Mr_ORO za ty smajl posty bys taky moh dostat slepejse.