Chcem len vediet aku mate teplotu na tejto karte bez OC
Ja sa jej po pol hodine chodu nemozem dotknut :oops:
Teplota v izbe je asi cca 26-30 C
Printable View
Chcem len vediet aku mate teplotu na tejto karte bez OC
Ja sa jej po pol hodine chodu nemozem dotknut :oops:
Teplota v izbe je asi cca 26-30 C
Asi takhle, chladic je zbytecne malej, ale karta je konstrovana tak aby slapala v kompu kterej je nemodnutej tzn. ze tam je proste horko a pokud se nerozpada obraz tak je to normalni ze karta je varici. To samy je s chipovou sadou na MB. Az kdyz to pretaktujes tak to musis chladit extra aby to jelo stabilne.
Tak to si ma upokojil lebo v obraze nemam artefakty a to tu kartu mam Flashnutu na XT a pretaktovanu. zatial ziadny problem s nou nebol ale preistotu som sa musel uistit.
Chcem kupit Artic cooler 3 ale zda sa mi to prilis drahe 1200 SK (1000 KC)
dufam ze aspon cast teploty to zrazí
daj tam chladic z Titana DT5 a mas super chladenie za 300Sk :-) Ja to tak mam a teplotu na vrchu jadra mam pro zatazi do 40C°Citace:
Původně odeslal aRia
Titan DT5 - to je oficialny nazov?
A kde ho zozeniem?
Ak to je len socketový chladic tak to asi nie lebo chcem aby som mal na karte aj zo zadnej strany chladenie aspon pasívne
jj je to on vyzera to takto a chladi to SUPER .. Ten blue fan nie je original ;DCitace:
Původně odeslal aRia
http://forum.nitranet.sk/download.php?id=131
pekna Helikoptera
ale ked ten Blue fan nie je original tak co na tom ma byt
este si mi nepovedal kde to zozeniem
ak to mas tvoju bednu tak to je slusny kus
penove tlmice...
a ten vetrak co je pod kartou (ten cerveny) je k tomu alebo len tak
nemal si problem namontovat pasivne chladice? :-o
alebo dat dole originaly, ja som ich nedokazal dat dole, iba sylou ale nechcem poskodit kartu
AC silencer dostat za 900,- Sk vratane DPH... a je to vela aj tak.
ja tem mam TITAN D3TB a pohoda... ;D
http://www.titan-cd.com/images/d3t_b.jpg
DJSmart: to toto mas na Grafickej karte :o
ja mam prepchate PCI zbernice to sa mi nezmesti chcel by som chladic co nemusim montovat pomocou žeriavu ;D
Mimochodom mate Dooma 3
ak ano ako vam slape mne: Very High a 1024x768 ide super az na pamäte tie mi tam robia trochu bordel :!:
Tie Titany D5,D3 zozeniem aj v Ageme alebo inom PC velkosklade?
1. Nespamuj, pouzivaj funkciu edit/upravit... vdaka.
2. Diskusia k D3 sa uz vedie v prislusnych sekciach, v threade o teplotnych pomeroch R9800Pro ju nechcem vidiet.
OK OK
Nespamuj? - myslis menej prispevkov
D3TB je mensi ako D5TB a maju ho v LIBRE
Nebo di do jakyhokoliv bazaru kde maj starsi pouzity vetraky. Zmensi mu voltaz a je to.
:drool:
pozeral som cenniky a nasiel som oba chladice ale su iba na CPU a nie VGA ako ich mam pripevnit na GPU
ako sem mam do pekla vložit obrazok[/img]
To je jasny ze budou na CPU a ne na VGA :-) musis si v nich udelat dirky, tak aby ti sedl presne do tech co sou na karte.. Nebo kup toho silencera.. :wink:Citace:
Původně odeslal aRia
IMG sem vlozis jen kdyz ho nahrajes nekam na web a sem hodis jen link
Vsetky otazky najdes v inej sekcii http://oc4um.murder.cz/viewforum.php?f=21Citace:
Původně odeslal aRia
tu ste uz mimo tematu a vyzera to na LOCK tak sa drzte tematu
zase, a teraz len 5 hodin budem hladat posrany navod ako urobyt 2dierky do hliniku
Chlape ved trosku rozmyslaj, je problem vyvrtat 2 dierky s 3 mm vrtakom?Citace:
Původně odeslal aRia
jj to je
ak to je tvoja karta co si mi dal na obrazku tak posli niejake blissie snimky
(Detailnejsie)
nech viem viac.
Mas pravdu na SK stoji 900Sk, ja som doniesol z CZ a tam stala 490KC (=ccz 630Sk) !!! Dost velky rozdiel - 50% skoro.Citace:
Původně odeslal homeworld
To kde si kupoval toho Silencera