Potrebuju MB pro tulene
Podminky: vhodna pro overclock ;)
integrovany radic ( nemusi byt RAID )
cipset i815
popripade jestli vite kde ji sezenu ( nejlip v Ostrave )
Diky vsem
Printable View
Potrebuju MB pro tulene
Podminky: vhodna pro overclock ;)
integrovany radic ( nemusi byt RAID )
cipset i815
popripade jestli vite kde ji sezenu ( nejlip v Ostrave )
Diky vsem
Je jedina volba Asus Tusl2-C 8) najdes ji treba v CC: http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...56&Rnd=9029460
Jo a myslim ze lullu se ted zbavuje svyho OC tulatin stroje, je to prave tahle deska+ 256MB Hynix, jedou 155Ultra+ Tulatin 1.0GHZ SL5ZF- jede na 1.6 bez zvyseni Vcore! Skus mu napsat SZ, treba ti proda jen tu desku ;D
2Fila: odkdy ma TUSL2-C integrovany radic :roll:
Integrovany radic je uz od poslednych 486 dosiek ;D Ale neviem ci si myslel prave tento ;)
Jesli myslis RAID, tak Miro2 ho nepotrebuje ;)Citace:
Původně odeslal Miro2
No a pak klasicky integrovany IDE radic meli uz 486tky a EIDE Pentia pokud se nepletu.
K tuleňovi jedině TUSL. Lepší deska k němu není a ani už není tak drahá. Cca 3000,- Kč. ;)
Proste potreduju neco jako ma MSI BXMaster - integrovany Promise ( takly neni RAID )
tak si kup radic do PCI... stejnak jich je na te desce nasranejch vic nez dost 8)Citace:
Původně odeslal Miro2
Tak to sis mel nechat toho BXMastera a modnout si redukciCitace:
Původně odeslal Miro2
Kupit pridavny radic nie je az taky problem :) Myslim ze ten integrovany Promise radic by sa dal vhodnym zasahom do BIOSu zmenit na RAID ;)
Bohuzel BXMastra uz nemam a o toho solteka uz par lidi projevilo zajem, radic do PCI se mi kupovat nechce ( uz mam volne jenom 1 slot :o ), ASUS TUSL2-C - verze z pridavnym radicem asi neexistuje co :?
Existuje nejaka verzia s radicom - tusim TUSL2.