Windtunel v miditower :-( + utišení zdroje
Jak mám udělat windtunel v eurocase midtower když mám zdroj na výšku ve vzdálenosti 3 cm od větráku na CPU a horkej vzduch mi trajdá do zdroje???Půjde to horem???
Jak utišit zdroj, zaujalo mě zajímavé řešení které jsem viděl na neu, dotyčný si na zadek bedny přidělal něco jako periskop kde se mu ten hluk lámal nevíte vo tom někdo něco??? plánky apod...
Re: Windtunel v miditower :-( + utišení zdroje
Citace:
Původně odeslal Digitaldoom
Jak mám udělat windtunel v eurocase midtower když mám zdroj na výšku ve vzdálenosti 3 cm od větráku na CPU a horkej vzduch mi trajdá do zdroje???Půjde to horem???
Jak utišit zdroj, zaujalo mě zajímavé řešení které jsem viděl na neu, dotyčný si na zadek bedny přidělal něco jako periskop kde se mu ten hluk lámal nevíte vo tom někdo něco??? plánky apod...
Hod radsi zdroj ven a máš po problémech ty kejsy kde je zdroj 3cm od chladice byly vzdycky nanic....
Re: Windtunel v miditower :-( + utišení zdroje
Citace:
Původně odeslal Digitaldoom
Jo ještě jsem moc nepochopil to, že ti "horkej vzduch trajdá do zdroje". Větrák na pasívu "saje" to znamená, že ten pasiv ofukuje takže spíše ti zahřátý zdroj způsobuje trajdání teplého vzduch na proc., když ho hodíš ven tak by ti měla teplota rapidně klesnout a nebudeš potřebovat windtunnel(i když ten se hodi vždycky :) )
edit:sorry místo upravit jsem dal citovat