Ahoj!
Tak protože jste mi v anketě doporučili odejít z php nuke, stalo se. Sedl jsem k tomu s bichlí php a mysql po ruce a cosi jsem stvořil...
Byl bych rád, kdyby jste provedli menší beta testing a ohlásili nedostatky...díky!
Printable View
Ahoj!
Tak protože jste mi v anketě doporučili odejít z php nuke, stalo se. Sedl jsem k tomu s bichlí php a mysql po ruce a cosi jsem stvořil...
Byl bych rád, kdyby jste provedli menší beta testing a ohlásili nedostatky...díky!
Mno je to fajn aj ked me sa stale paci ten phpnuke...ale ani toto nie je zle. Skor si mohol zrobit trosku inu temu alebo nejaku pohladat a zmenit ju do toho povodneho nuka. ALe ako hovorim toto je rovnako pekne ... :-).
jj, me taky nuke vyhovoval, ale respektuji prani lidu - v ankete se celkem presvedcive odhlasovalo, ze z PHP Nuka pryc, takze jsem splacal, co jsem splacal ;o) . Jeste se pokusim pretahat nejaka data z nukovske databaze, ale bude to orisek :|
U Nuka navic ty bezpecnostni rizika - docela mne vyskolili :roll:
btw - hodne jsem se nukem nechal inspirovat - mam i admin menu ;D
jo, kdyby nekoho neco napadlo, ohledne designu nebo i funkcí, neváhejte napsat - dobré nápady se cení :idea:
Tak po tom "beta" testování se neprojevil v podstatě žádný problém jen trošku rozhozené zobrazení menu ve Firefoxu jinak bez problému. :-)
Good work ;D
I v Opere neni menu uplne stoprocentní
v Opere (7.3) vypada menu normalne, mozzilu potvrzuji - tam je nejaky problem... (kua, cemu ten prohlizec nerozumi? vsechny atributy tech bunek jsou napevno nadiktovane - vyska, sirka atd., tak co si zas ten firefox vymysli :?: )
po vikendu se na to mrknu.... jestli nekdo vite, v cem by mohl byt problem... dejte vedet
Citace:
Původně odeslal Chocen
Tak jo no byla to kapku starši, verze(testoval jsem rychlost opery 6.xx a 7.xx) Nedošlo mi, že jsem v šestce :)
pekny ... nechtelo by to zmenu designu? na trosku prehlednejsi ... treba bych se o neco moh pokusit :-) ... jinak to menu je rozhozeny i v mozille 1.7.1
prijde ti to neprehledne? mohl by jsi byt trosku konkretnejsi ?
JJ Mozilla 1.2.1 (bez nadsvatby) má menu rozhozený tak, že názvy sekcí jaksi taksi přelezli na ten modrej pruh, kterym sou jakoby přešrtklí takže nejdou zrovna dobře přečíst :roll:
Jinak k tomu designu, mě to taky nepříde zrovna přehledný, zdá se mi že tam je moc barev :eek: , který sou tak nějak divně poskládaný resp. všude je použitý jiný, někde maj stejný barvy (obrázky) sekce, který nemaj spolu nic společnýho, prostě tak nějak bych to definoval. Prostě to chce zjednodušit barvy. Stačilo by klidně treba aby postraní sloupky byli celý modrý a prostředek bílej :idea:
asi tak ... proste kousek grafiky je tady kousek tamhle a vcelku to je neprehledny :-)
takze jestli to dobre chapu, tak sloupky by podle vas mely mit jednotny design ?
Ten pravý stĺpec - "to je to pravé!"
...možno až príliš jednoduchý, ale aspoň neruší pri čítaní textu. Ja by som bol za to, aplikovať tento dizajn aj na zbytok textu. :wink:
To horné/dolné orámovanie ľavého stĺpca je príliš rušivé.
V tom strednom by som zrušil to žlto-čierne orámovanie ikon (ťahá to oči a odvádza pozornosť od textu) - dať niečo decentne sivé, bez prúžkov - vo farbe a štýle toho horného pásika z názvom príspevku
Celkovo som skôr zastáncom striedmeho, decentného dizajnu "aby sa to dobre čítalo".
hhmm - to zni velice podnetne - vyzkousim to....
koqureror zobrazuje menu stejne jako Firefox - tedy rozhozeny, ale nechapu kde je chyba :? zdrojak strany ja vporadku, vsecho je dany hodnotama :?
jj, tak tohle mne taky mate (zlobi) - jenze s mozzilou si porozumet je trosku orisek, uz ty stranky souteze casemod - kde byly vsechny tabulky delane pres css styly to nektere tagy proste ignorovalo.... holt, neni to sranda ;o)Citace:
Původně odeslal vogo
Skus to spravit tak, aby to bol validny kod :wink: http://validator.w3.org/check?uri=ht....pcarea.org%2F
Je to změna,
což je dobře ...
Ale měl bys počítat s tím,
že někdo má i rozlišení 800 x 600 .....
vse beru v potaz, pripravuji napravu...
tak, cosi jsem opet zmenil - co vy na to ?
uz je to v pohode :-)Citace:
Původně odeslal Chocen
proc to delat slozite, kdyz to jde jednoduse :D
Je to oveľa lepšie :-)
...stále mi tam vadia tie žlto-čierne rámčeky okolo ikoniek. Ikonky by som ladil do štýlu tých troch okien uprostred hore.
Ale už sa to dá čítať, takže v pohode.
Osobne mám vypnuté ActiveX takže netuším, či ti tam niečo bliká alebo behá - dúfam, že nie :?
nic aktivního jsem tam nedaval...
diky vsem za betatesting!
jo je to hezci a citelnejsi ...
jj, teď je to vončo :wink: