SVK kde kupit poriadny 8 cm fan?
Potrebujem poriadny ale fakt PORIADNY fan (8cm) na bocnice case-u, bo disky sa mi akosi pecu (46 stupnov). Tak zhanam daky ventilatorcok, co bude dost vykonny, ale nebude ani nejak extra hlucny (aj ked ticho som ochotny pre dobro svojich diskov obetovat).
Viete poradit daky shop? Na cene nezalezi (teda okrem nejakych extra special za 1500 Sk ;) tak rozumne som ochotny do toho investovat)
Re: SVK kde kupit poriadny 8 cm fan?
Mno, zas tak mohutne bych to neresil. Predne 46°C je pro disky jeste porad v pohode, ale jestli je chces jako chladit, tak staci uplne lehky vanek, ktery ti zajisti vetrak na cca 1400 otackach a to uz je ticha ledajaka sunka, jako AC, nebo Coolermaster.
edit:
sakra, citovat, kdyz pisu odpoved jako prvni, je fakt demence, tak jsem to musel upravit ;)
Re: SVK kde kupit poriadny 8 cm fan?
Citace:
Původně odeslal Vitus
Mno, zas tak mohutne bych to neresil. Predne 46°C je pro disky jeste porad v pohode, ale jestli je chces jako chladit, tak staci uplne lehky vanek, ktery ti zajisti vetrak na cca 1400 otackach a to uz je ticha ledajaka sunka, jako AC, nebo Coolermaster.
edit:
sakra, citovat, kdyz pisu odpoved jako prvni, je fakt demence, tak jsem to musel upravit ;)
2 Vitus:
problem je ten, ze mne sa tych 46 zda vela... ked som mal jeden disk (ofukovany rovnakym vetrakom ako teraz) tak bol na dotyk vlazny a som kazdemu vravel, ze je to hovadina, ze barakudy pecu, ale teraz ked som tam vrazil aj druhy tak su horuuuuuce :?
teraz tam mam daky titan s termoregulaciu otacok (nasava, takze otacky su na min. povazoval som to za lepsie riesenie ako kupit bez regulacie a davat ich na 7V), ale teraz, aspon na leto by som tam chcel do toho pustit 8 cm vetron na plne gule...
2 Jan555:
fuu, sakra, vyzera perfis... ale nenasiel som ho :(
aj ked je pravda, ze svietiace nemam moc v laske, ale tie parametre su fakt v poho... aj cena...