Co v tom novom NODe zase dodr****? Stahovanie suborov cez IMON, WTF?!
Nemoznost pristupu na toto forum, pokial je aktivny, aaargh.
Printable View
Co v tom novom NODe zase dodr****? Stahovanie suborov cez IMON, WTF?!
Nemoznost pristupu na toto forum, pokial je aktivny, aaargh.
To je asi ten novy shit, co bol v tej BETA verzii... Nechapem, preco z dobreho antivirusoveho programu robia shit, ktory robi vsetko (o chvilu to bude vediet aj napalovat CD :roll: )
Nie, normal NOD32 v2.12, po aktualizacii programovych komponentov to zacalo robit haluze
Donedavna to bola BETA a teraz z toho asi spravili akoze final... Neskusal som to, ale cital som tu dokumentaciu k tomu - IMHO je to cele zle a nikdy to nemoze poriadne fungovat - "zadrziavanie" HTTP dat do skoncenia downloadu - staci vacsi subor a pomalsia linka a hned je timeout...no blbost. Vypnut a hotovo.
Ja mam stale NOD 2.0 aktualizovany 1.847 tusim a ziadny problem som nezaznamenal.
Ja som si tu aktualizaciu programovych komponentov urobil vcera a bez problemov.
Nemate tam nastavenu nejaku BRUTALNU uroven ochrany?
[OT] je to sice off topic, ale suvisi to s NODom: som teraz zistil, ze mi AMON neustale kontroluje Whatpulse. Je tam moznost vylucit subor alebo adresar z ochrany, tak som tam whatpulse buchol, ale on ho furt a furt kontroluje (vzdy ked kliknem alebo typnem). Predpokladam, ze to bere trochu vykonu procaku (aspon minimum) a to mi vadi (bo potom UD pocita pomalsie :lol: ). Da sa to nejak uplne obist? Nechcem AMONa vypinat... [/OT]
EDIT: ako vidim, riesenie je uz tu:
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=61934&start=195
Nie, hned po aktualizacii a restarte ak mas aktivny IMON.Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Tak napr. ak sa pozries do threadu Vtipy, tak ti otvory nod 32:stahovanie okno kde zistis ze stahujes obrazky a tie ti samozrejme naskacu do okna az po kontrole. Ked das stahovat daky program obide to aj napr. DAP a stahuje si to sam.
cauky....mam takovy problem respektive kamos ma.... nainstlaoval si tento anitivir v trial verzi ze ju vyzkousi ale nejak se ji nemuze zbavit ...prej ze vzdycky kdyz to chce odinstalovat tak to chce po nem heslo pritom tam zadny nezadal ...zkousel i ruzny veci jako nod32 a takovy ty kraviny co beznyho smrtelnika napadnou ...ale nejak na to nedosel nevite kde to zjistit ..dival jsem se i na stranky Nod 32 ale tam taky nic neni :?
jestli ses tim uz nekdo setkal plz poradte thx :wink:
Setkal, vyřešil :wink:
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=80509
viz posledni muj post v tom threadu