Zdravim rozhoduju se koupit tuhle grafiku a ptam se MSI nebo Prolink??
ktera se lepe taktuje? ktera je lepsi?? ???
Dik MeTaN
Printable View
Zdravim rozhoduju se koupit tuhle grafiku a ptam se MSI nebo Prolink??
ktera se lepe taktuje? ktera je lepsi?? ???
Dik MeTaN
Podle mě Prolink a jsem jejím majitelem :D
no tak ja taky myslim,a mas tu zakrytovanou??Citace:
Původně odeslal Mil17
hodne lidi tady ma tu od MSI tak proto sem se ptal 8-)
Co vím tak msi má dobrej jenom chladič, ne, nemám ... Mám tu klasickou, ale bohatě to stačí... Spíš mě to takhle vyhovuje...
Heh ja som chcel tiez kupit MSI, ale sa to nejako posahalo, mal som menej penazi, tak som si musel kupit ManLi GeForce Fx 5900XT. samozrejme som mal s ManLi len zle skusenosti so starsimi graf. kartami. Ale
tato karta ma dost v pohode chladic, ziadne problemy pri instalacii ani pri prevadzke... a za tie prachy (6200Sk s DPH)... no proste moja prva ManLi karta ktoru som si z vlastnej vole kupil a musim povedat ze ta kvalita je na dobrej urovni. :wink:
Prolink sa da urcite lepsie taktovat, takze vykon bude vyssi.
A inak mas tu u prolinku a msi plno clankov!!!
Reno nahod pls frekvencie na ktore si sa dostal - stabilne...Citace:
Původně odeslal Reno
dik
EDIT: a ako tak citam tak aj ja by som bral prolink
Taky mám ProLink s normálním chlazením, dva přídavný větráky v kompu co odsávají teplo od grafiky a jede stabilně na 420/820 jádro moc zvednout nejde ale ty paměti by možná ještě šli :-) na to že default jede 390/700 je to slušný
No nevim jak vy ale ja sem ted stavel kamosoj comp s prolinkem 5900xt , sam mam leadtek5900xt a ten prolink se me zda fakt good, prvni mark po taktnuti 490/906 na autooverclock 6220 bodu , jede stabilne coz pri pohledu na ten chladic ziram.-) je to urco vyhodnej kup , navic ten modrej display s teplotou je tm hezkej.-)
PS: ale chce to aspon 350w fortona , na 300w to jede mnohem hur ,mel jsem moznost testovat...
No Reno to uz nezisti, lebo tu kartu mam uz ja. Vcera sum ju trosku testoval a zatial som sa dostal z 390/700 na 447/881. Na Manli celkom slusne nie? Mozno pojde aj vyssie. Nemal som cas na dlhsie testovanie a najma som este nedal na pamate pasivy.Citace:
Původně odeslal Janikbanik
prolink
ja si vcera koupil toto
http://accelenation.com/?ac.id.218.1
za 7400 vcetne dane
FX5900XT tedka stoji tak 6500 a 900 stovek navic za FX5950U je uplne super.
kupoval jsem to v www.impactshop.cz maj to tam vedeny jako albatron (L26) FX5950U. Bundle to ma jako albatron, ale je to karta od BFG (ackoliv snadra hlasi chaintech). Obchod je to fakt divnej, nasel sem ho uplnou nahodou a ale ta karta za ty prachy stoji.
ale jinak prolink - mel jsem GFTi4200 od Prolinku a byla super
CHARON: :eek: :eek: :-o :-o :o :D No pekne, na ManLi very good, som vravel, uz to je ina uroven kariet, mne dnes dosla MSI GeForce FX 5900XT, tak som happy :D Budem ju skusat
Ozaj Charon kde si kupil(kupis) tie pasivy ???
ja mam MSI a neni o co stat je to takova obys 5900 XT s prumerne spatnym chladicem a o taktovani ani nemluvim.
rozhodne bych bral prolink.jde lip taktovat
Viete mi niekto poradit nejaky dobry chladic co by sa dal dat na msi 5900xt? ten original ma trochu s.e.r.i.e :wink:
...ZALMAN ZM80C-HP alebo ZM80D-HP & OP1 FANCitace:
Původně odeslal Martin83
box z bartona.-) je to nejlevnejsi a nejucinejsi a staci ti provrtan 4 diry a 8 tech pasek samostahujicich..casem vyfotim.-) na 500 jadro to neprekroci 40 stupnu
...jj samozrejme :wink: napriklad moja Asusa s procerovym Coolermasterom vyzera takto :arrow: http://i6or.szm.sk/asus/asus&cm.jpgCitace:
Původně odeslal DeAcoN[MG
jj presne o tom mluvim, vyjde to o mnoho levnejc a zalmany to strci do kapsy...kdyz jednou na pctunning testovali chladice na grafiky tak mi to skoro smichy urvalo prdel.-).-)
No,ja nevim jakej na to maji nazor ostatni,ale me ty chladice na grafarny prijdou jako nesmyslne.Mam Leadteka 5900xt a ten nema na pametech zadny chladice a ten chladic na GPU taky neni zadnej zazrak a ani v tech vedrech v srpnu mi Rivatuner neukazoval teploty pres 50st. po nekolika hodinach hrani FarCry a BF1942 pri taktu 460/920.Mozna by stacilo odvetrat poradne case coz vyjde urcite levneji nez ty monstrchladice na grafarny.
Jinak sorry za ten prispevek,ono by to spis patrilo do uplne jine diskuse.
Citace:
Původně odeslal hermanson
...no nejak nepoznam niekoho z 4a kto by menil chladic na 5900xt kvoli prehrievaniu GPU, takze neviem o com bol ten post hore :roll:
...ja som menil chladic na GPU tak ako kopa dalsich ludi kvoli tichu, pretoze to original ASUSacke chladenie bolo strasne hlucne (luftak produkoval cca 27-30dB) a tento 70*70 ventilator mam teraz na cca 1000rpm a jeho hluk zanika v hukote 12cm ventilatora v PSU a Zalmana na procesore pri min. tockach :wink:
Mno ja ve woknech jedu jenom na pasiv.-) vetrak na tom boxu zapinam jen na hrani...jinak sem to asi nejak prekoukl ale me ten chladic o dost pomohl v taktovani...s puvodnim to sice nespadlo,ale sekal se pri vyssich taktech obraz...a o pasivech na pameti ani nemluvim..myslim ale ze by to vazne stalo za vytvoreni new postu vazne by me zajimali nazory ostatnich pac to s prolinkem uz nema co delat.-).-)
asi tenhle by byl nejlepsi http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28527Citace:
Původně odeslal Martin83
Wow.a cena je celkom fasa.len neviem kde to zozeniem na slovensku???? :eek: