Chcem kupit tuto kartu a neviem ci je lepsia msi alebo sparcle...tiez by ma zaujimalo ake ma sparcle pamate.msi viem ze ma samsung.
Printable View
Chcem kupit tuto kartu a neviem ci je lepsia msi alebo sparcle...tiez by ma zaujimalo ake ma sparcle pamate.msi viem ze ma samsung.
Ja by som sa priklonil predsa len k MSI, Sparkle je dost silny noname, aj ked dokaze prekvapit, ber radsej Msi :wink:
K te MSI - davej si pozor, vypada to, ze je v obehu nekolik vadnych kusu (sam jsem majitelem :evil: - zatim nebyl cas na reklamaci), na MSI foru je spousta uzivatelu co ma problemy (blikajici artefakty, zamrzani atp.) takze mozna bych doporucoval treba Leadtek, je i levnejsi
jj ... taky bych radeji koupil toho leadteka ... 2 tisice CZK rozdil(ve prospech leadteka) hovori za vse a ze MSI dava nejlepsi bundle ... ha ha, same stare shity ... www.computershop.cz - Z blavy co by kamenem dohodil
Tak MSI urcite ne, GT-cko ma totiz chladic z NonUltry a to nestaci. Doporucil bych toho Leadteka, zabira sice dva sloty, ale to je tim, ze ma chladic z Ultry, takze je tam dost mista pro pretaktovani.
omg.keby unas mali leadtek tak sa asi nepitam ci msi alebo sparcle ne...o :evil:
Sa trochu skludni... Sparkle aj MSI budu obe mat Samsung GDDR3 moduly. A na 99% budu rated na 2ns.
preco by nemali .. napr www.levi.skCitace:
Původně odeslal SonnY
Z Blavy do Brna to mas ani ne 2 hodinky vlakem, tak co ti brani si tam pro ni zajet? Leda lenost.Citace:
Původně odeslal SonnY
az taky magor do pc niesom aby som pre vga isiel do brna :D
nechápu proč ne,když se jedná o takovoudle grafiku,cestou zpet by ses s ni mazlil ;D Jinak bych taky bral Leadteka,už jen kvůli tomu chlazeníCitace:
Původně odeslal SonnY